Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Χόρεψε και τίμησε Eργοτέλη και Καραγεωργίου ο ΠΑΟ Κρουσώνα

Την ετήσια χοροεσπερίδα του πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ στο κέντρο «Γαλήνιος Δίας» στον Κρουσώνα ο ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση είχε τιμώμενα πρόσωπα την ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης και τον προπονητή της Νίκο Καραγεωργίου.



Οι «ασπρόμαυροι» φανέρωσαν τις πλούσιες αρετές τους και εκτός αγωνιστικών χώρων διαπρέποντας και στην πίστα μόλις τους απηύθυνε το σχετικό κάλεσμα ο λυράρης. Η ωραία εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν αρκετοί επώνυμοι και ανώνυμοι Κρουσανιώτες, παλιοί πρόεδροι, αλλά και πρώην παράγοντες του ΠΑΟΚ είχε τιμώμενα πρόσωπα την ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης και τον προπονητή της Νίκο Καραγεωργίου.


Την πλακέτα εκ μέρους της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δασκαλάκης από τον νέο δήμαρχο Μαλεβυζίου Κώστα Μαμουλάκη ενώ τον Καβαλιώτη τεχνικό βράβευσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Πρικάκης εν μέσω φιλοφρονήσεων εκατέρωθεν.


Την αντιπροσωπεία του Εργοτέλη συμπλήρωνε ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης. Η ζεστή βραδιά στην οποία έδωσε το «παρών» και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ,του ΟΦΗ και νυν των Ασιτών Αλέξης Περογαμβράκης κύλησε με καλό κόκκινο κρασί, παραδοσιακά κρητικά εδέσματα και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Ο Νίκος Κουράκης πρώτος στα γκολ πρώτος και στις χορευτικές φιγούρες 

Ο Αλέξης Περογαμβράκης δεν ξεχνάει την παλιά του ομάδα και έδωσε το παρόν στην εκδήλωση .Εδώ με τον Νίκο Κουράκη
Πηγή: sporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου