Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μπάμπης Χαραλαμπάκης: «Με Ασίτες και Επισκοπή θα κριθεί ο τίτλος»

“Μια χρονιά σε δύο παιχνίδια”

Σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας του Ρούβα  Μπάμπη Χαραλαμπάκη ο στόχος της ανόδου θα κριθεί στο μεγαλύτερο μέρος της στους δυο προσεχείς αγώνες με Ασίτες εκτός έδρας και Επισκοπή στη Γέργερη.

 
«Τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Ασίτες και Επισκοπή είναι όλη η χρονιά. Οι Ασίτες έχουν μια δύσκολη έδρα από την οποία πρέπει να περάσουμε για να διατηρήσουμε το προβάδισμα των τριών βαθμών από την Επισκοπή και στη συνέχεια στο μεταξύ μας παιχνίδι να το ανεβάσουμε στους έξι. Είναι στο χέρι μας να κρατηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας» επισημαίνει ο 31χρονος αμυντικός μέσος ο οποίος δηλώνει αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει το στόχο της εξαιτίας της ποιότητας που τη διακρίνει:

«Πιστεύω ότι είμαστε η ποιοτικότερη ομάδα της κατηγορίας. Κάθε αγωνιστική παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Ψάχνουμε τη νίκη μέσα από καλό ποδόσφαιρο προσπαθώντας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Με τον ερχομό του Μύρου Σηφάκη η ομάδα απέκτησε ταυτότητα και νοοτροπία πρωταθλητή που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ και οι μικρότεροι σε ηλικία που δεν έχουν κάνει πρωταθλητισμό έχουν ικανότητες και βοηθάνε την ομάδα» αναφέρει ο Μπάμπης Χαραλαμπάκης. 


Πηγή: patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου