Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οι τιμωρημένοι της Κυριακής


Οπως ανακοίνωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ,οι τιμωρημένοι για την προσεχή 19η αγωνιστική είναι οι εξής:

Ασίτες: Δασκαλάκης Μύρων (θα εκτίσει την πρώτη από τις 3 αγωνιστικές που του έχουν επιβληθεί αφού δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του στο Ρέθυμνο).
Αετός Ανωγείων: Χαραλαμπάκης Γιώργος (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 4η κίτρινη κάρτα)
Ακρίτας: Καραδάκης Νίκος (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 4η κίτρινη κάρτα).
Μάνος Ευάγγελος (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 4η κίτρινη κάρτα)
ΠΟΑ: Πετράκης Γιώργος (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 4η κίτρινη κάρτα)
Χαλκιαδάκης Αλέξανδρος (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 4η κίτρινη κάρτα).
ΓιούχταςΛουλιάδης Πρόδρομος (θα εκτίσει την πρώτη από τις 2 αγωνιστικές που του έχουν επιβληθεί αφού δέχτηκε 7η κίτρινη κάρτα).
Επισκοπή: Κατσαμάς Μιχάλης  (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 4η κίτρινη κάρτα).
Φραντζεσκάκης Μιχάλης  (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του στη Γέργερη και αποβλήθηκε).
Ηρόδοτος: Μαυρίδης Γρηγόρης (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 4η κίτρινη κάρτα).
Ζαφείρης Αλέξανδρος ( θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες τη 17η αγωνιστική).
Χαντζής Σεραφείμ  ( θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας από τις 3 που του είχαν επιβληθεί λόγω της αποβολής του τη 17η αγωνιστική με  το Ρέθυμνο).
Πανακρωτηριακός: Τσικοβάνι Αλέξανδρος (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του στα Ανώγεια).
Πατούχας: Καραντινάκης Νίκος (θα εκτίσει την πρώτη από τις 2 αγωνιστικές που του έχουν επιβληθεί αφού δέχτηκε 7η κίτρινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του στην Αλικαρνασσό).
Ρέθυμνο: Δελήμπασης Αλέξανδρος (θα εκτίσει την πρώτη από τις 3 αγωνιστικές που του έχουν επιβληθεί αφού δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του με τις Ασίτες).
Μπάρκας Γιώργος  ( θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας από τις 3 που του είχαν επιβληθεί λόγω της αποβολής του τη 17η αγωνιστική στην Αλικαρνασσό).
Ρούβας: Κοζορώνης Νίκος  (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του με την Επισκοπή).
Φουκαράκης Γιάννης  (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική,αφού δέχτηκε 4η κίτρινη κάρτα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου