Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Επισκοπή 2-0 Αετός Ανωγείων (video)

Το ήθελε πολύ και το έκανε δικό της αυτό το ματς με αντίπαλο τον Αετό (κέρδισε 2-0) έστω κι αν καθυστέρησε να πανηγυρίσει το πρώτο της γκολ (69’ Νικολάου).
Σο 69’  ο Μιχάλης Κατσαμάς έκανε όμορφη κίνηση από τα αριστερά, έκοψε την μπάλα μπροστά από το πέναλτι και ο επερχόμενος Νικολάου άνοιξε το σκορ.
Στο 53’, ο Χαρατσής δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλομοίρη και στο 57’ ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε το ίδιο στο σουτ που επιχείρησε ο Μιχελακάκης.
Ο Αετός στο 60’ είχε μια καλή στιγμή όταν από την εκτέλεση φάουλ του Σούρσου, ο Μουρτζάκης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι  «κλείδωσαν» τη νίκη με το πρώτο γκολ του Κοκκινάκη. Δημιουργός ήταν και πάλι ο Μιχάλης Κατσαμάς ο οποίος κινήθηκε από αριστερά, έβγαλε και μια γλυκιά σέντρα και ο Κοκκινάκης σκόραρε πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του έξαλλα αυτή την επιτυχία.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βασιλείου): Κελαϊδής, Καψαλάκης, Πετράκης, Μανταδάκης, Κατσαμάς, Σουμπασάκης, Μιχελακάκης (78’ Καραβιώτης), Βελονάκης, Χαρατσής, Αντιασβίλι (62’ Φραντζεσκάκης), Κοκκινάκης,
ΑΕΤΟΣ (Πίτσος): Καλομοίρης, Σπαχής Μ., Σταυρακάκης, Κλωνάρης (87’ Νικηταράς), Καπιζιώνης, Μουρτζάκης, Σούρσος, Γεωργαλής, Σφακιανάκης, Χριστοφής, Βλαστός.


Επισκοπή 2-0 Αετός Ανωγείων
Ανέβηκε από 10osomilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου