Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ρέθυμνο 1-1 Πατούχας (video)

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Ρέθυμνο, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Πατούχα. Το τελικό 1-1 αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους Βιαννίτες οι οποίοι είχαν ως πρωταρχικό στόχο να μην φύγουν με την ήττα από τη Σοχώρα. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία στο 6’ όταν ο Κάσσέλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 9’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Αστρινάκη, και στο 15’ ο Πατούχας έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Τσαγκαράκη. Στο 24’ έβγαλε τετ α τετ τον  Ματαραγκάσι, ωστόσο αυτός καθυστέρησε με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί του Πατούχα.
Ο Πατούχας απείλησε με τον Σαπαλίδη στο 26’ και στο 37’ ήρθε το γκολ για τους Ρεθυμνιώτες. Ο Κασσέλας με σέντρα ακριβείας βρήκε  το κεφάλι του Ματαραγκάσι, ο οποίος με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Η ισοφάριση για τους Βιαννίτες ήρθε στο 65΄ όταν ο  Παπαδημητρίου εκτέλεσε φάουλ από ο προωθημένος Σουργιάς απ’ το σημείο του πέναλτι με γυριστή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κιοσσέ.
Ρέθυμνο (Η. Ασπρομάτης – Γ. Λυρώνης): Κιοσσές, Κασσέλας, Τσικαλάς, Δελήμπασης, Σαριδάκης, Κωστόπουλος (84’ Χνάρης), Κουρνιανός (65’ Β. Αποστολάκης), Μικρόπουλος, Ματαραγκάσι, Μουρτζανός (88’ Σπανουδάκης), Αστρινάκης.
Πατούχας (Λάκης Καργιωτάκης): Χωματάς, Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας (88’ Αποστολάκης), Καραντινάκης, Καραταράκης, Σαπαλίδης, Τσαγκαράκης (61’ Παπαδημητρίου), Μπελίτσας (75’ Λουλάκης).


Ρέθυμνο 1-1 Πατούχας
Ανέβηκε από 10osomilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου