Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Πανακρωτηριακός 1-1 Ιεράπετρα F.C (video)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Ακρωτήρι την Κυριακή ο Πανακρωτηριακός και η Ιεράπετρα όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Διπρόσωπος ο σύλλογος του Ακρωτηρίου εμφανίστηκε πολύ μέτριος χθες στο α' ημίχρονο στα Καθιανά και μοιραία βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο β' 45λεπτο ανέβασε αρκετά την απόδοσή του και κατάφερε σχετικά γρήγορα να ισοφαρίσει. Στη συνέχεια είχε τον έλεγχο αλλά δεν μπόρεσε κάτι περισσότερο σε ένα αγώνα με πολύ πάθος και δύναμη.
Ο Γκίνης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 24΄ αλλά ο Χατζής στο 70΄κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για λογαριασμό του Πανακρωτηριακού χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Πανακρωτηριακός: Τσικοβάνης, Καμίδης (25’ Δαμανάκης), Αδαμόπουλος, Περάκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης (30’ Μιχαλακόπουλος), Χατζης, Πενταράκης, Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Ράπτης (50’ Λυχνάκης).
Ιεράπετρα : Αλευράς, Μαστοράκης, Τοψιδέλης, Τζελέπης, Χατζάκης, Παϊσανίδης, Γκίνης (90’ Σταυρακέλης), Χατζηγιαννάκης (92’ Χρυσοφάκης), Κουγιουμτζάκης (75’ Τσαμπανάκης), Χατζηανδρέου, Δασκαλάκης.
 -


Πανακρωτηριακός 1-1 Ιεράπετρα F.C
Ανέβηκε από 10osomilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου