Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η γκάφα ολκής του Ντοκάκη και ο αρχιδιαιτητής Δελήμπασης

Βήμα τίτλου έκανε στις Ασίτες ο Ρούβας που νίκησε με 0-1 την ομάδα του Αντώνη Λεκάκη και με το +3 υπέρ του, θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική την δεύτερη Επισκοπή, στο ματς που ενδεχομένως να κρίνει τον φετινό τίτλο.
Το πιο σημαντικό στη νίκη του Ρούβα είναι πως την κατέκτησε δίκαια χωρίς να χρειαστεί το... δώρο του διαιτητή Ντοκάκη. Αναφερόμαστε βέβαια στο πέναλτι-φάντασμα στο 44’ που διεκδικεί όσκαρ ευρεσιτεχνίας, καθώς είναι η πρώτη φορά που δίνεται πέναλτι σε ανατροπή επιθετικού από συμπαίκτη του!!
Ο Χαραλαμπάκης ανατρέπει πεντακάθαρα τον συμπαίκτη του Ταμάμη
Συγκεκριμένα στο 44’  ο Ντοκάκης... ανακάλυψε πέναλτι όταν δύο παίκτες του Ρούβα συγκρούστηκαν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Χαραλαμπάκης έριξε κάτω τον Ταμάμη και προ γενικής έκπληξης ο Χανιώτης έδειξε την άσπρη βούλα. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων η απόφαση δεν άλλαξε και ο Ταβλαδωράκης έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει το πέναλτι. Ωστόσο ο Ζαχαριουδάκης μάντεψε σωστά και απέκρουσε τη μπάλα. Είναι το 2ο πέναλτι που αποκρούει ο τερματοφύλακας των Ασιτών σε δύο βδομάδες.Είχε αποκρούσει πέναλτι και στα Ανώγεια που κι αυτό ήταν "ευγενή προσφορά" Χανιώτη ρέφερι.Του κ. Χρυσού !!

Αποτέλεσμα της γκάφας ολκής του Χανιώτη ρέφερι προχθές στις Ασίτες ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και οι κίτρινες κάρτες που εισέπραξαν οι Λεκάκης και Σταυρακάκης στη συγκεκριμένη φάση. Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμπληρώνουν τέσσερις κάρτες και θα απουσιάσουν από τον ερχόμενο αγώνα των Ασιτών στο Ρέθυμνο.

Και ο παρατηρητής "είδε" πέναλτι !!

Και το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης είναι ότι και ο παρατηρητής διαιτησίας Κυριάκος Δελήμπασης του συνδέσμου Ρεθύμνου (αρχιδιαιτητής παρακαλώ) στην ομιλία του στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα, είπε ότι ήταν σωστή η απόφαση του Ντοκάκη.

Τα σχεδόν 800 ευρώ όμως τα πήραν. Και θα τα ξαναπάρουν την επόμενη Κυριακή με θύμα της ανεπάρκειάς τους κάποια άλλη ομάδα.

Δείτε το βίντεο


Η γκάφα του Ντοκάκη
Ανέβηκε από 10osomilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου