Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός ο Δεδελετάκης, αμφίβολοι Σκύβαλος και Αλευράς στην Ιεράπετρα

Χωρίς το μεγάλο της όπλο, τον Κώστα Δεδελετάκη που έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, θα παταχθεί η Ιεράπετρα στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανακρωτηριακό.

Το γεγονός αυτό έχει αναγκάσει τον πατέρα του και προπονητή του Λασιθιώτικου συγκροτήματος Νίκο Δεδελετάκη να δοκιμάζει τον αντικαταστάτη του και μάλιστα χθες δοκίμασε στην κορυφή της επίθεσης τον 31χρονο Βασίλη Μίγκα. Πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Σκύβαλος ο οποίος έχει μείνει εκτός προπονήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός του έχει προτείνει να μην αγωνιστεί την Κυριακή καθώς, το γόνατο του είναι καταπονημένο λόγω της κούρασης.
Το πιο πιθανόν, είναι να τον αντικαταστήσει ο Φανούρης Γκινής που δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με την Επισκοπή. Τέλος, σε ότι αφορά την παρουσία του Αργύρη Αλευρά, ο πορτιέρο της Ιεράπετρας απολύεται από το στρατό σε λίγες ημέρες με αποτέλεσμα, ο διοικητής του να έχει ζητήσει την παρουσία του στην στρατιωτική μονάδα μέχρι τέλους.
Η διοίκηση του συλλόγου, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμο από τις αρχές της εβδομάδας, προκειμένου να εξασφαλίσει έστω και μια μέρα άδεια, προκειμένου να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατόν, τότε ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Καπαράκης.
(sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου