Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Οι ομάδες πριν τη σέντρα της 16ης αγωνιστικής


*Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον δυνατό ΠΑΟΚρουσώνα και την πρωτοπόρο Επισκοπή είναι η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στην 16η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Αν η Επισκοπή δεν καταφέρει να κερδίσει στο παιχνίδι του Κρουσώνα , ωφελημένος θα βγει ο Ρούβας που συγκατοικεί με τους Ρεθυμνιώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αντιμετωπίζει στη Γέργερη τον Ηρόδοτο στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Με τρία πολύ σημαντικά προβλήματα θα παραχθεί ο ΠΑΟ Κρουσώνα, στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Επισκοπή.Ο Βασίλης Καραϊσκος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπάμπη Μαρκάκη, Νίκο Καρβελά και  Πουλάκη, Δύσκολα θα προλάβει ο Λευτέρης Μαρκάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.Επιστρέφει ο Ρηγάκης ,ενώ μάλλον θα δώσει το παρόν ο νεοαποκτηθείς Σταυρακάκης που έφτασε το δελτίο του από την ΕΠΟ.
Για την Επισκοπή δεν υπολογίζονται οι Κώστας Μιχελακάκης και Μάνος Πετράκης που είναι τιμωρημένοι ενώ αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του Κώστα Κοκκινάκη και η επιστροφή του Καραβιώτη.
*Στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Γέργερη ο Ρούβας έχει τον πρώτο λόγο αλλά με γεμάτο απουσιολόγιο.Ο Μύρων Σηφάκης  "πονοκεφαλιάζει" για την 11αδα που θα παρατάξει καθώς μετράει αρκετές απουσίες. Ξυλούρης και Τζαρακολευτεράκης είναι τραυματίες ενώ εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Ταμάμης. Ακόμα αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γεωργιμάκη,Γιαννακάκη και Ιερωνυμάκη ενώ εκτός θα είναι και ο στρατευμένος Βαρούχας.Έφτασε το δελτίο του Κοζορώνη και ο νεαποκτηθείς παίκτης  είναι στην διάθεση του Ρούβα για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρόδοτο.
Δεν υπολογίζεται ο Ζαφείρης στον Ηρόδοτο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αετό Ανωγείων, ενώ δύσκολα θα ξεκινήσει ο τερματοφύλακας Κάργατζης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

*Ο ουραγός Αετός Ανωγείων θα κυνηγήσει βαθμό η βαθμούς στο δύσκολο παιχνίδι με τις Ασίτες . 
Ο Μ.Πίτσος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και αισιοδοξεί.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ασιτών από τον ΟΦΗ, ο Αλέξης Περογαμβράκης αναμένεται να ξεκινήσει και να κάνει ντεμπούτο στ’ Ανώγεια, αφού την Παρασκευή το απόγευμα έφτασε το δελτίο στα χέρια της διοίκησης των νεοφώτιστων. Εκτός αποστολής θα μείνει  ο τραυματίας Ποτηράκης και ο τιμωρημένος Μιχάλης Τσρεβελάκης. 
*Ενδιαφέρον ματς θα γίνει και στα Χανιά με τον Ακρίτα που καίγεται για βαθμούς να αντιμετωπίζει τον ΠΟΑ. 
"Εντατική" ο Ακρίτας, καθώς στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΟΑ, ο Τάκης Διακάκης δεν θα έχει 9 παίκτες στην διάθεση του. Οι Πέτρος Πετράκης, Μανούσος Πετράκης, Κατλατζής, Βασίλης Θεοδωρακάτος και Σαπουνάκης δεν θα δώσουν το παρών λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός θα είναι και οι Μπραουδάκης, Χαλκιαδάκης και Τσαγκαράκης οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Στον αντίποδα επανέρχονται οι Σηφακάκης, Παπαδημητρίου, Καραδάκης και Παπαδάκης.
Στον ΠΟΑ θα απουσιάσει ο Χαλκιαδάκης λόγω καρτών και ο τραυματίας Πολεμαρχάκης
*Μεγάλο ντέρμπι για την παραμονή θα γίνει στη Σοχώρα όπου το Ρέθυμνο θα κοντραριστεί με τον Πατούχα που θέλει να πετύχει τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Έρικ Παπαδημητρίου,  αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για τον Πατούχα. Ο Λάκης Καργιωτάκης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χριστόφορο Μπριντάκη και Λευτέρη Λουλάκη ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των  Καρτσώνη και Νικολάρα που ταλαιπωρούνται από ίωση και είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός αποστολής. 
*Τέλος στο Ακρωτήρι ο Πανακρωτηριακός που μάχεται και αυτός για την σωτηρία του θα αναμετρηθεί με την πάντα δυνατή και υπολογίσιμη Ιεράπετρα.
Ένα μεγάλο ερωτηματικό μπαίνει όσον αφορά στην συμμετοχή του Ανδρέα Παπαδομανωλάκη  του Πανακρωτηριακού που ταλαιπωρείται από ίωση .Εκτός θα μείνει ο νεοαποκτηθείς Μπασιαδάκης που έχει υποστεί θλάση ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι ανέτοιμοι Δαμανάκης και Ράπτης.
Χωρίς το μεγάλο της όπλο, τον Κώστα Δεδελετάκη που έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, θα παραταχθεί η Ιεράπετρα. Νοκ άουτ  τέθηκε ο Σκύβαλος ενώ στην διάθεση του Δεδελετάκη έχει τεθεί ο Αλευράς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος :
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου
3μ.μ
Ρεθυμνιακός – Πατούχας : Ντοκάκης, Μανιατάκης, Ανεζάκης (Χανίων) , Παρατηρητής : Παπαδάκης (Λασιθίου)
Ακρίτας – ΠΟΑ : Μπινιχάκης, Παπαδοπετράκης, Μπατζολάκης (Λασιθίου) , Παρατηρητής : Δελήμπασης (Ρεθύμνου)
Ρούβας – Ηρόδοτος : Γιαννουλάκης , Μαρνέζος, Δρακακάκης (Χανίων), Παρατηρητής : Γιανναδάκης (Λασιθίου)
Αετός Ανωγείων – Ασίτες : Χρυσός, Κασελάκης, Καντεράκη (Χανίων), Παρατηρητής : Λιάγκος (Λασιθίου)
Πανακρωτηριακός – Ιεράπετρα : Βισκαδούρος, Μαθιουδάκης, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Παρατηρητής : Βαμβακίδης (Ρεθύμνου)
ΠΑΟΚρουσώνα – Επισκοπή : Σωτηριάδης, Χατζηανδρέου, Δρακωνάκης (Λασιθίου), Παρατηρητής : Χατζηδάκης (Χανίων)
Ρεπό :  Γιούχτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου