Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς Σαπαλίδη ο Πατούχας κόντρα στον ΠΟΑ

Χωρίς το μεγάλο του όπλο και μοναδικό σέντερ – φορ που διαθέτει θα υποδεχτεί την Κυριακή, τον ΠΟΑ ο Πατούχας στην Βιάννο.
Οι "κυανόλευκοι" που καίγονται για βαθμούς, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τον τιμωρημένο Σαπαλίδη που συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός θα μείνουν και οι τραυματίες Χριστόφορος Μπριντάκης – Λευτέρης Λουλάκης. Ένα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Καραντινάκης, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Καργιωτάκης: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

Δύσκολη και καθοριστική χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τους Ατσαλενιώτες ο τεχνικός του Πατούχα Λάκης Καργιωτάκης ο οποίος τόνισε στον "Κρήτη Σπορ Fm 87,6" ότι το παιχνίδι πρέπει να το πάρει η ομάδα αν θέλει να έχει ελπίδες για την παραμονή:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν ιστορικό σύλλογο. Για εμάς το αυτό το ματς είναι καθοριστικό, κομβικής σημασίας θα έλεγα αφού εάν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο. Το χρειαζόμαστε περισσότερο από τον ΠΟΑ, ελπίζω να δείξουμε χαρακτήρα και να φύγουμε νικητές από το γήπεδο».(sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου