Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Με τρεις σημαντικές επιστροφές οι Ασίτες στο ντέρμπι

Η ήττα στα Ανώγεια έχει μείνει στο παρελθόν για τους τρίτους της βαθμολογίας και όλων το μυαλό στις Ασίτες είναι στο ντέρμπι της Κυριακής με το πρωτοπόρο Ρούβα.

Ο Αντώνης Λεκάκης έδωσε χθες το σύνθημα για πολύ δουλειά όλη τη βδομάδα και γι΄ αυτό το λόγο ανακάλεσε το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης και σήμερα θα γίνει κανονικά προπόνηση.
Στο κυριακάτικο αγώνα αναμένεται να επιστρέψουν στη βασική ενδεκάδα οι Ποτηράκης, Τσερεβελάκης Μ.και Λεκάκης που για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν στα Ανώγεια και η ομάδα σίγουρα θα παρουσιαστεί πληρέστερη για να διεκδικήσει τη νίκη και να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από το πατατράκ της Κυριακής.
Σύμμαχο στην προσπάθειά τους οι ποδοσφαιριστές των Ασιτών θα έχουν και την ισχυρή έδρα τους όπου διατηρούν το αήττητο,ενώ έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ στους επτά αγώνες που έχουν δώσει  μέχρι σήμερα
Ενθουσιώδη υποδοχή αναμένεται να επιφυλάξουν οι φίλαθλοι των Ασιτών στο αγαπημένο τους παιδί τον Αλέξη Περογαμβράκη που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στις Ασίτες με τα χρώματα της ομάδας. Ο Αντώνης Λεκάκης  υπολογίζει τον '' Πέρο'' σαν νέα προσθήκη,αφού ναι μεν αγωνίστηκε στα Ανώγεια αλλά με 39 πυρετό και αποδυναμωμένος απ΄ την ίωση που τον ταλαιπωρούσε δεν ήταν δυνατόν  να δείξει τα πλούσια προσόντα του και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου ως γνωστόν οι Ασίτες είχαν νικήσει μέσα στη Γέργερη με πέναλτι του Σταυρακάκη και επιθυμία όλων είναι τη Κυριακή να ντουμπλάρουν τις νίκες επί του Ρούβα και να δείξουν σε όλους τη δυναμική της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου