Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς Φουκαράκη στο Ακρωτήρι ο Ρούβας

Με τον… αέρα του +6 ατενίζει πλέον ο Ρούβας τη συνέχεια του Περιφερειακού πρωταθλήματος, με τους πανηγυρισμούς από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Επισκοπή, που έφερε και την διαφορά σ' αυτά τα επίπεδα. Η κορυφή δε… ζαλίζει κανένα όμως στις τάξεις της ομάδας της Γέργερης και το «μήνυμα» από όλους είναι σαφές.
Σοβαρότητα μέχρι τέλους για να κριθεί και μαθηματικά στόχος του τίτλου, καθώς σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται εφησυχασμός.

Ήδη η προσοχή όλων στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό την ερχόμενη Κυριακή, όπου μοναδικός στόχος είναι να μπει άλλο ένα «τρίποντο» στο… σακούλι. Σ' αυτό το παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Γιάννης Φουκαράκης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

«Έγινε ένα βήμα»
Ένα από τα πρόσωπα του προχθεσινού ντέρμπι στη Γέργερη, ήταν ο πρόεδρος του Ρούβα, Μανόλης Κουτεντάκης τον οποίο οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν στα χέρια μετά το τέλος του αγώνα, πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά. Ο δημιουργός αυτής της ομάδας (από διοικητικής πλευράς), τόνισε  για την πορεία του Ρούβα προς τον τίτλο:
«Έγινε ένα ακόμη βήμα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε ακόμη κάποια παιχνίδια μπροστά μας για να τελειώσει και μαθηματικά το θέμα. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι, όπως και όλη η περιοχή».
Όσο για το αν υπάρχουν σκέψεις για το… αύριο πρόσθεσε: «Σκέψεις υπάρχουν από την πρώτη στιγμή που τέθηκε ο στόχος της ανόδου. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι κάποια πράγματα, όμως αυτή τη στιγμή προέχει να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται ακόμη. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται εφησυχασμός. Παιχνίδι με παιχνίδι, θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να γιορτάσουμε μια και καλή στο τέλος».(Πηγή:neakriti.gr)
 
Σκέφτονται την επόμενη μέρα

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» σύμφωνα με την παροιμία και στον Ρούβα θέλουν να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Γι’ αυτό την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου του Σωματείου Μανώλη Κουτεντάκη με το δήμαρχο Γόρτυνας Νίκο Σχοιναράκη για το θέμα των βελτιωτικών έργων που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου