Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Την Πέμπτη η συνάντηση των προέδρων του 10ου Ομίλου στα Ανώγεια

Μετά από σημαντική πρωτοβουλία του προέδρου του Αετού Ανωγείων, παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 20.00 συνάντηση των προέδρων των συλλόγων του 10ου ομίλου της Δ' Εθνικής στα Ανώγεια. 

Κύριο θέμα της συγκέντρωσης αποτελεί η εκλογή αντιπροσώπου του ομίλου της Κρήτης, ο οποίος θα αποτελέσει τη «φωνή» του ομίλου στη συνάντηση που θα γίνει με την ΕΠΟ και τους φορείς της Πολιτείας το επόμενο διάστημα, όπου θα απαιτηθεί η άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι που συμμετέχουν σ' αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους υπόλοιπους 9 ομίλους της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας ποδοσφαίρου, έχει οριστεί ήδη αντίστοιχη επιτροπή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου, στην οποία δεν συμμετείχαν τα προεδρεία των κρητικών ομάδων λόγω χιλιομετρικής απόστασης. Μάλιστα, εκπρόσωπος της συγκεκριμένης επιτροπής θα παραστεί την Πέμπτη στα Ανώγεια, ώστε να ενημερώσει τους προέδρους των κρητικών ομάδων για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα.

Συντονισμένες ενέργειες κόντρα στην ασυνέπεια της Πολιτείας
Τα αιτήματα τα οποία θα θέσει η επιτροπή που θα οριστεί στην διοργανώτρια του πρωταθλήματος αφορούν κυρίως σε οικονομικής φύσεως ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, αφορούν στο υπέρογκο κόστος της διαιτησίας και των μετακινήσεων των ομάδων, αλλά και τα γενικότερα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ώστε να θέσουν την Πολιτεία προ των ευθυνών της, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει καταφέρει να φανεί συνεπής  ούτε καν στις οικονομικές της υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να απειλείται η βιωσιμότητα του πρωταθλήματος. 

Ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο οποίος ανέλαβε την οργάνωση του εγχειρήματος για τον όμιλο της Κρήτης δήλωσε στο «10ο Όμιλο» : «Παίρνω αυτή τη πρωτοβουλία αν και δεν γνωρίζω εάν ο Αετός του χρόνου θα βρίσκεται στη Δ΄ Εθνική. Συμμετέχω με όλη μου την ψυχή σ' αυτή τη προσπάθεια γιατί είμαι σίγουρος ότι και φέτος να μην καταφέρουμε οι ομάδες να ωφεληθούν, σίγουρα τα πράγματα στο επόμενο πρωτάθλημα με τις δικές μας ενέργειες θα είναι καλύτερα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχει θέμα βιωσιμότητας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», ενώ ο πρόεδρος των Ασιτών, Μανόλης Ζαχαριουδάκης, υπογράμμισε: «Τα έξοδα σε μια κατ' όνομα ερασιτεχνική κατηγορία είναι υπέρογκα, η πολιτεία είναι εντελώς απούσα και το πρωτάθλημα έχει αφεθεί στο φιλότιμο και τις αντοχές των παραγόντων των ομάδων.Οφείλουμε να αφυπνισθούμε και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Οι Ασίτες συμμετέχουν σ΄αυτή τη προσπάθεια και ευχαριστούμε τον παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη για τη πρόσκληση».
Επιμέλεια: 10os omilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου