Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ντέρμπι τίτλου στη Γέργερη

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του πρωτοπόρου Ρούβα με την δεύτερη στη βαθμολογία Επισκοπή που θα γίνει στη Γέργερη είναι το ματς που ξεχωρίζει απ΄όλα τα άλλα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 10 ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Η πλέον κρίσιμη στροφή του μαραθωνίου, για τις μάχες σε κορυφή και ουρά, φαντάζει η 18η αγωνιστική του Κρητικού ομίλου της Δ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή.
Ο Ρούβας έχει απόσταση τριών βαθμών από την Επισκοπή και με ενδεχόμενη νίκη ουσιαστικά θα κλειδώσει και τον τίτλο αφού στη συνέχεια είναι δύσκολο για την Επισκοπή να καλύψει την διαφορά των έξι βαθμών. Σε περίπτωση που το ματς μείνει ισόπαλο τότε η διαφορά των τριών βαθμών θα διατηρηθεί και η Επισκοπή θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο , ενώ αν  το συγκρότημα του Χρήστου Βασιλείου περάσει νικηφόρα από την Γέργερη τότε θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής υπάρχουν δύο Ηρακλειώτικα ντέρμπι με τον Ηρόδοτο να υποδέχεται στη Νέα Αλικαρνασσό τον Πατούχα που καίγεται για βαθμούς, και τον ΠΟΑ να φιλοξενεί στο Ατσαλένιο τον Γιούχτα σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις οι Ασίτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στη Σοχώρα κόντρα στο Ρέθυμνο που θέλει μόνο νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορια , στα Ανώγεια θα γίνει ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Αετό και τον Πανακρωτηριακό με την ισοπαλία να μην βολεύει κανέναν και  το νικητή να παίρνει βαθιά ανάσα σε ότι έχει να κάνει με την σωτηρία του, και τέλος στα Χανιά ο ουραγός Ακρίτας θέλει μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ιεράπετρα για να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή στο Περιφερειακό. (sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου