Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ακρίτας 1-1 ΠΟΑ (video)

Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΟΑ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα , και κατά συνέπεια ήρθε ισόπαλος 1-1 στα Χανιά κόντρα στην ομάδα του Ακρίτα. 

Μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς έχασε ο Ακρίτας χθες στον Βάμο αφού ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ και δέχθηκε την ισοφάριση αμέσως μετά από μία σπουδαία χαμένη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ενώ φωνάζει και για φάουλ (χέρι) στο ξεκίνημα της φάσης της ισοφάρισης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη ισοπαλία για τους χανιώτες, που ήταν χωρίς "Χ" μέχρι χθες.
Οι Χανιώτες  ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ σχετικά νωρίς με τον Σηφακάκη στο 17΄ να κάνει το 1-0 , ενώ τον ΠΟΑ από την ήττα γλύτωσε προς το τέλος ο Γιακουμάκης που έκανε το 1-1 στο 83΄. Σε εκείνο το λεπτό ο Καλπάκης πλάσαρε τον Συνάνη όμως πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα πρόλαβε ο Λεμπιδάκης και την απομάκρυνε. Τελικά αυτή κατέληξε στον Γιακουμάκη -που χρησιμοποίησε και το χέρι του όπως λένε οι γηπεδούχοι- που τροφοδότησε τον Συσκάκη σε μία πολύ επικίνδυνη αντεπίθεση. Το σουτ του τελευταίου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για να έρθει ο Γιακουμάκης να ισοφαρίσει με σουτ.
Στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα του Αποκόρωνα προσπάθησε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ όμως δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα στο οποίο πλησίασε πολύ κοντά στο 85' όταν ο Ορφανός είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Μέτρια η διαιτησία του λασιθιώτη Μπινιχάκη.

Ακρίτας: Συγγελάκης, Θεοδωρογλάκης, Κονονένγκο, Μουμίν, Κελαηδής (80’ Καραδάκης), Μάνος, Καλπάκης, Θεοδωρακάτος (64’ Σφυρής), Σηφακάκης, Ορφανός, Παπαδημητρίου (78’ Κακλατζής).
ΠΟΑ : Σινάνης, Βρετός, Λεμπιδάκης, Πετράκης, Οικονομάκης, Ανυφαντάκης, Τριχάκης (60’ Χατζηανδρέου), Σεραφειμίδης (69’ Γιακουνάκης), Καστελλιανάκης, Συσκάκης, Καπετανάκης (82’ Κατσούλης).


Ακρίτας 1-1 ΠΟΑ
Ανέβηκε από 10osomilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου