Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζει η αντεπίθεση των Ασιτών

Με όπλο την πανίσχυρη έδρα της αρχίζει την αντεπίθεση η Ένωση Ασιτών για τη κάλυψη του χαμένου εδάφους και την αντιστροφή του κακού κλίματος που δημιούργησαν οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Η Ένωση Ασιτών τις επόμενες 5 αγωνιστικές θα παίξει μόνο μια φορά μακριά απ΄τις Ασίτες και η επιθυμία όλων είναι να πάρουν το μέγιστο δυνατό βαθμολογικά από αυτούς τους αγώνες.



 
Ο Αντώνης Λεκάκης βλέπει το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει σιγά σιγά,αφού επιστρέφουν οι τιμωρημένοι και οι τραυματίες των προηγούμενων αγωνιστικών. Συγκεκριμένα, τέλειωσε η τιμωρία των Σταυρακάκη, Δεληστεφανή και Λεκάκη και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρόδοτο. Ο Μανώλης Ρουμπάκης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του και κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το παρόν στο κέντρο της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για το Μιχάλη Ζαχαριουδάκη που χθες προπονήθηκε κανονικά και έδειξε έτοιμος να επιστρέψει κάτω απ΄τα γκολπόστ της ομάδας αφού δεν ένιωσε ενοχλήσεις στο τραύμα που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε έξω στον αγώνα με το Ρέθυμνο.
Ατομική έκαναν οι Χούτρης και Αποστολάκης,των οποίων η συμμετοχή παραμένει ερωτηματικό και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή .

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για τον αγώνα της Κυριακής και όλοι πιστεύουν ότι η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που θα διώξει τα σύννεφα που δημιούργησαν τα ατυχή αποτελέσματα και χάλασαν τη μέχρι τώρα καλή εικόνα της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν το όνομα της ομάδας και το δικό τους και ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στον αγωνιστικό χώρο.
Η διοίκηση έκανε κάλεσμα στον κόσμο της να δώσει βροντερό παρόν την Κυριακή στο γήπεδο των Ασιτών και να βοηθήσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν προγραμματισμένες πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ αύριο Παρασκευή μετά την τελευταία προπόνηση θα παρατεθεί δείπνο απ΄τη διοίκηση σε ταβέρνα των Ασιτών, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας .(Πηγή: asites fc)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου