Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Μπατζακάκης: ''Στα Ανώγεια ένιωσα ότι με π...''!

Με την φράση... "Στα Ανώγεια ένιωσα ότι με π...! ο αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού Γ.Μπατζακάκης εκφράζει τα παράπονα του.
Έντονα προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού Γιώργος Μπατζακάκης. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ακρωτηρίου εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα γεγονότα στα Ανώγεια και για όσα γενικά συμβαίνουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπατζακάκης στο athleticradio.gr

"Eμείς στον Πανακρωτηριακό, ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ομάδα που θα αποτελεί πρότυπο για το περιφερειακό πρωτάθλημα. Δυστυχώς πέσαμε έξω όσον αφορά τους ανθρώπους που ασχολούνται με το περιφερειακό πρωτάθλημα. Ασχολούμαι 30 χρόνια με το ποδόσφαιρο και αυτά δεν τα έχω ξαναδεί. Οι διαιτησίες δεν αφήνουν σε ησυχία τις νεοφώτιστες ομάδες στο περιφερειακό. Το έχω ζήσει στο πετσί μου αυτό. Θέλω να πω στις ομάδες που παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα, να κάτσουν εκεί και ούτε να το σκεφτούν να ανέβουν. Στον α΄γύρο το περιφερειακό πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό αλλά στο β΄γύρο είναι επαγγελματικό. Εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοια παιχνίδια. Στα Ανώγεια ένιωσα ότι με π...!Εύχομαι το περιφερειακό να έχει καλή συνέχεια και να μην έχουμε αυτά που συμβαίνουν στην superleague."
by : athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου