Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ασίτες 0-1 Ρούβας (video)

Ήταν 3 Μαΐου 2009, όταν στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Περιφερειακού, οι Ασίτες γνώριζαν την ήττα με 1-3 από το Μοχό. Από τότε μέχρι και χθες πέρασαν 21 μήνες και 9 ημέρες και το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη δεν είχε χάσει μέσα στο "σπίτι" του. Επειδή, όμως, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, ο Ρούβας έριξε αυτό το "κάστρο", το οποίο έμοιαζε απόρθητο. 

Οι "κυανόλευκοι" νίκησαν 0-1, έκαναν σημαντικό βήμα για τον τίτλο και φυσικά περιμένουν πια το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την Επισκοπή για να "αγκαλιάσουν" την κούπα. Ο σύλλογος της Γέργερης έδειξε και πάλι χαρακτήρα και μοιάζει έτοιμος να πάρει την άνοδο στη Football League 2.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μέχρι το 15' είχαν δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Ο Φουκαράκης απείλησε σε τρεις περιπτώσεις (1', 3, 14') και ο Ταβλαδωράκης σε μία (11'). 

Κοζορώνης και Περογαμβράκης
Σταδιακά οι ηττημένοι ισορρόπησαν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο με εκφραστή των προσπαθειών τους τον Περογαμβράκη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός στο 17' αστόχησε σε κεφαλιά, στο 18' σκόραρε, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, ενώ και στο 30' το πλασέ του πέρασε άουτ. 
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο οι πρωτοπόροι κέρδισαν ένα πέναλτι, που θα μείνει στην ιστορία. Ο Χαραλαμπάκης ανέτρεψε… άθελά του τον συμπαίκτη του Ταμάμη και ο διαιτητής Ντοκάκης έδωσε το πέναλτι, γεγονός που εξόργισε δικαιολογημένα τους ανθρώπους των Ασιτών. Ο Ταβλαδωράκης το εκτέλεσε, αλλά ο Ζαχαριουδάκης απέκρουσε την μπάλα. Στο δεύτερο μέρος οι νικητές πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ (54') με τον Φουκαράκη. Από το σημείο εκείνο και μετά το θέαμα ήταν μετριότατο. Στο 81' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Δεληστεφανής και πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Ρούβας είχε ακόμη δύο μεγάλες στιγμές. Στο 88' με τον Φουκαράκη και στο 93' με τον Αναγνωστάκη, που σημάδεψε το δοκάρι.
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Γ. Αποστολάκης (56' Κ. Ρουμπάκης), Λεκάκης, Χούτρης (5' λ.τρ. Μανιαδάκης), Δεληστεφανής, Σουλτάτος, Δασκαλάκης, Τσερεβελάκης, Ποτηράκης, Περογαμβράκης, Σταυρακάκης.
ΡΟΥΒΑΣ: Ψαρουλάκης, Κοζορώνης, Γουργιώτης (84' Γιαννακάκης), Χαραλαμπάκης (72' Αναγνωστάκης), Αργυράκης, Πατελής, Ταβλαδωράκης (63' Αντωνάκης), Κουτσάκης, Φουκαράκης, Ταμάμης, Βαρούχας.



Aσίτες 0-1 Ρούβας
Ανέβηκε από 10osomilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου