Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πατούχας 2-0 ΠΟΑ (video)

Σπουδαία νίκη πήρε ο Πατούχας στη Βιάννο με 2-0 επί του ΠΟΑ κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. 

Ο Κάτελας με κεφαλιά έκανε το 2-0 και το πανηγυρίζει
Οι γηπεδούχοι αν και δεν ξεκίνησαν καλά, ευτύχησαν να προηγηθούν μ’ ένα εκπληκτικό γκολ του Γιώργου Τσαγκαράκη λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητή σφυρίξει για να πάνε οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια.
Νωρίτερα, στο 13΄ ο Χατζηανδρέου με δυνατό σουτ, απείλησε τον Γιαλαμά ο οποίος εκτινάχθηκε στο δεξιό παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 17’ ο Συσκάκης, βρέθηκε απέναντι από τον Γιαλαμά, με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον έμπειρο ποριέρο ενώ στο 41’ ο ίδιος παίκτης έπιασε το σουτ, ο Γιαλαμάς και πάλι έσωσε την ομάδα του.
Στο 60’ ο Καραντινάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κάτελας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 63’ ο Παπαδημητρίου με φάουλ απείλησε τον ΠΟΑ και στο 76’ ο Βρεττός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα η ομάδα του Ατσαλένιου να συνεχίσει το ματς μέχρι το τέλος με δέκα παίκτες. Στην συνέχεια της φάσης ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε το φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο δεξιά κάθετο δοκάρι του Μακαρώνα. Στο 91’ ο διαιτητής Κοκκινάκης έδειξε απευθείας κόκκινη στον Σεραφειμίδη με τους Ατσαλενιώτες να ολοκληρώνουν το ματς με εννέα παίκτες.


ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Γιαλαμάς, Μ. Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας, Καραντινάκης, Καραταράκης, Τσαγκαράκης (64' Παπαδημητρίου), Μπελίτσας (66' Καστελλιανάκης), Καρτσώνης (82 Εμ. Μπιτσακάκης).
ΠΟΑ: Μακαρώνας, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Πετράκης, Οικονομάκης, Ανυφαντάκης, Σεραφειμίδης, Χατζηανδρέου (22' Τριχάκης), Γιακουμάκης (46' Καστελλιανάκης), Σισκάκης, Καπετανάκης (74' Φραγκιαδάκης).



Πατούχας 2-0 ΠΟΑ
Ανέβηκε από 10osomilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου