Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ακρίτας δεν πρόκειται να πέσει

"Την Κυριακή αρχίζει η αντεπίθεση του Ακρίτα"

Σίγουρος πως η ομάδα του θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε μιλώντας στο athleticradio.gr o T.Διακάκης.


Πεποισμένος πως ο Ακρίτας θα παραμείνει στο περιφερειακό πρωτάθλημα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Διακάκης. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε αναλυτικά μιλώντας στο atleticradio.gr:

"Για εμάς την Κυριακή δίνουμε τον πρώτο τελικό από τους 6 που έχουμε στα Χανιά. Πιστεύουμε πως θα κερδίσουμε γιατί η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει άλλο πρόσωπο. Θα αξιοποιήσουμε την έδρα μας και θα αποδείξουμε από την Κυριακή πως ξεκινάμε την αντεπίθεση μας. Είναι λάθος κάποιοι να μας θεωρούν ξεγραμμένους. Ας μην ξεχνάνε πως είμαστε και η μόνη ομάδα από αυτές που μάχονται για την σωτηρία τους που έχει κάνει το ρεπό της. Ο Ακρίτας δεν πρόκειται να πέσει!"

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων για το παιχνίδι κόντρα στην Ιεράπετρα δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Καγκλατζή, ενώ ακόμα θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Σαπουνάκης, Σφυρής και Παπαδημητρίου.
Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Μ. Πετράκης και Π. Πετράκης, Θεοδωρακάτος, Θεοδωρουλάκης και ο Τσαγκαράκης ο οποίος επιστρέφει μετά την ποινή που του είχε επιβληθεί την 5η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου