Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση της Επιτροπής του Περιφερειακού με Μπιτσαξή στις 3 Μαρτίου

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή θα έχει στις 3 Μαρτίου στην Αθήνα η συντονιστική επιτροπή που έχει συσταθεί από τους προέδρους των 10 ομίλων του Περιφερειακού πρωταθλήματος, όπως τόνισε μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης.

Όπως είπε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων Πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης ο οποίος από την Πέμπτη αποτελεί το νέο μέλος της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων του Περιφερειακού πρωταθλήματος: «Ήδη έχει κλειστεί ένα ραντεβού με τον κ. Μπιτσαξή στις 3 του Μάρτη , ενώ αύριο Σάββατο συνεδριάζει η Επιτροπή στο Βόλο. Στη συνάντηση με τον κ. Μπιτσαξή θα του θέσουμε κάποια συγκεκριμένα θέματα και κάποιες προτάσεις που θα του παρουσιάσουμε για την βιωσιμότητα του Περιφερειακού πρωταθλήματος , και πιστεύω να βρούμε κάποια ανταπόκριση γιατί το Περιφερειακό είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα με 158 ομάδες» τόνισε ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων.
Όσο για την συνάντηση που έγινε μεταξύ των προέδρων του Περιφερειακού πρωταθλήματος της Κρήτης ο Πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης επισήμανε : «Ήτανε κάτι που το κουβεντιάζαμε εδώ και τρία χρόνια αλλά δεν ξέρω για πιο λόγο δεν προχώρησε. Δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε οι παράγοντες της Κρήτης και κουβεντιάσαμε πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν τον δικό μας όμιλο. Οι πρόεδροι των υπόλοιπων εννιά ομίλων από πέρυσι έχουν κάνει αρκετές συναντήσεις. Τώρα και για εμάς έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ήρθε και η σειρά μας να δραστηριοποιηθούμε . Στη συνάντηση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου που μας ενημέρωσε για την δράση της επιτροπής και τις κινήσεις που θα κάνουμε από κοινού από εδώ και πέρα».
Για το κατά πόσο είναι αισιόδοξος ότι τα αιτήματα τους θα βρουν ανταπόκριση από την πολιτεία ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων δήλωσε : «Αν από τα επτά αιτήματα που έχουμε γίνουν δεκτά 2 μ3 αυτό θα είναι κάτι θετικό , αλλά αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα μετά τη συνάντηση με τον κ. Μπιτσαξή δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε διακοπή των πρωταθλημάτων. Το Περιφερειακό πρωτάθλημα είναι μια ιδέα , και κάνουμε την προσπάθεια μας ανιδιωτελός όλοι οι παράγοντες χωρίς να έχουμε την μεγάλη βοήθεια από την πολιτεία . Οι άνθρωποι που βρίσκονται στις ομάδες του Περιφερειακού είναι οι εργάτες του ποδοσφαίρου».
πηγή: sporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου