Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Φέτος ήρθε η ώρα να το σηκώσουμε»



ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ



Στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ και σε μια όσο γίνεται ψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα επικεντρώνονται πλέον στον «CRETA PERGOLA» ΠΑΟΚ.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν ότι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά... διαρκείας με «κερασάκι στην τούρτα» τη νίκη απέναντι στη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Επισκοπή την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Νίκος Καρβελάς αποτελεί και φέτος μια από τις πιο πολύτιμες μονάδες του ΠΑΟΚ για να υλοποιήσει τους στόχους του και μιλώντας στην «Π» επισημαίνει ότι το τελευταίο τρίποντο θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε έχοντας απουσίες, κι ενώ το παιχνίδι «στράβωσε» για μας κατά τη διάρκεια του με τον τραυματισμό του Μακατουνάκη και την αποβολή του Ρηγάκη. Αισιοδοξώ ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την 3η θέση, γιατί οι δυο πρώτες είναι «καπαρωμένες» από Ρούβα και Επισκοπή».

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει φέτος μετά από δυο χαμένους τελικούς στα πέναλτι να σηκώσει το κύπελλο της ΕΠΣΗ.

«Ο μεγαλύτερος φετινός στόχος μας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Έχουμε φτάσει αρκετές φορές στην πηγή και δεν έχουμε πιει νερό. Φέτος όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» επισημαίνει ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν φέτος έτοιμος για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Δε νομίζω ότι ήμασταν έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δημιουργήθηκε μια καινούρια ομάδα που ήθελε χρόνο μέχρι να βρει την κατάλληλη χημεία κι αυτό συμβαίνει με όλες τις ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος εξαιτίας των αλλαγών. Το καλό είναι ότι είμαστε μια επιθετική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες».(www.patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου