Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αποδεκατισμένες οι Ασίτες στο Ρέθυμνο

Με μισή ομάδα θα πάνε την Κυριακή στο Ρέθυμνο οι Ασίτες για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής.

H επίσκεψη του Μανώλη Ρουμπάκη σήμερα στον ορθοπεδικό δεν έδωσε ελπίδες στο νεαρό μέσο,αφού το σπασμένο μικρό δάχτυλο του αριστερού ποδιού του χρειάζεται ακόμη 15 ημέρες για να θεραπευτεί. Έτσι, μετά τον αγώνα με τον Ρούβα που απουσίαζε, θα χάσει και τους δύο επόμενους τουλάχιστον.
Αμφίβολος είναι ο Νίκος Τσερεβελάκης που έχει προσβληθεί από ίωση ενώ εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Δεληστεφανής που αποβλήθηκε την Κυριακή.
Την ποινή τους θα εκτίσουν και οι ΛεκάκηςΣταυρακάκης που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες,ενώ ο τεχνικός του συλλόγου δεν υπολογίζει τον Χούτρη αλλά και τον Γιώργο Αποστολάκη που υποφέρουν από θλάση και κάνουν θεραπεία.
Εκτός αποστολής τέθηκε ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Μιχάλης Ζαχαριουδάκης που υποφέρει από τραύμα στο πόδι και δεν  προπονήθηκε όλη την εβδομάδα. Ο Αντώνης Μανιαδάκης δεν πήρε μέρος στη προπόνηση της Παρασκευής λόγω ίωσης και είναι αμφίβολη  η συμμετοχή του.
Αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία οι Οικονομάκης και Γ. Ρουμπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου