Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τάσος Κοιλιάρας: Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

Ο Τάσος Κοιλιάρας, για ακόμη μία φορά κλήθηκε από την διοίκηση του Ηροδότου, σαν καλός «στρατιώτης» του συλλόγου που είναι, να υπερασπιστεί την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. 

Ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων» ειδοποιήθηκε σήμερα το πρωί πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Καργιώτη ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πατούχα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βοηθός του θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού ο Νίκος Ανδριανάκης.

Ο νέος τεχνικός του Ηροδότου στις πρώτες τους δηλώσεις στον Κρήτη Σπορ FM μετά την επισημοποιήση της συνεργασίας του με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επισήμανε : "Ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα για την ομάδα, διότι δεν έχω εικόνα. Θέλω μερικές μέρες, να μιλήσω με τους παίκτες, να τους δω στην προπόνηση και βέβαια να με ενημερώσει και ο Νίκος Ανδριανάκης ο οποίος ξέρει καλά μέσα στην ομάδα τι γίνεται. Υπάρχουν κάποια προβλήματα καθώς λείπουν κάποιοι παίκτες και οι εναλλακτικές λύσεις δεν είναι πολλές. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο προκειμένου η ομάδα να βρει τον δρόμο της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου