Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πέρασε απ΄το Κρουσώνα ο Ρούβας

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ρούβας κέρδισε μέσα στο Κρουσώνα τον άτυχο και άστοχο ΠΑΟΚ με 0-2 και πέρασε στους τέσσερις του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στο 35' ο Ανδρεαδάκης  με σουτ από τα 25 μέτρα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους-, για να διπλασιάσει τα τέρματα των πρωτοπόρων του 10ου ομίλου ο Ταμάμης με δυνατό σουτ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση στο 86'.
Νωρίτερα , ο Πουλάκης (55') για τους γηπεδούχους σημάδεψε με σουτ το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρούβα.
Ο αγώνας θα είχε διαφορετική μορφή για την ομάδα του Βασίλη Καραϊσκου -που ήθελε πολύ την πρόκριση κι τη διάκριση στο θεσμό-, αν ο Κουράκης στο 75' δεν έστελνε τη μπάλα άουτ σπαταλώντας το πέναλτι που είχε καταλογίσει για την ομάδα του ο διαιτητής Ζαχαριουδάκης.
Πάντως, ο Μύρων Σηφάκης προφύλαξε αρκετούς ποδοσφαιριστές του εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την Επισκοπή αφήνοντας εκτός αποστολής τους Φουκαράκη, Χαραλαμπάκη, Ταβλαδωράκη.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάββαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Μπινιχάκης, Ρηγάκης, Σταθόγλου, Κουράκης, Πουλάκης, Καρβελάς.  
Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Συντιχάκης, Γιαννακάκης, Αναγνωστάκης, Αργυράκης, Μασαούτης, Μπριλάκης, Δρακούλης, Αναστασάκης, Ανδρεαδάκης, Ξυλούρης.
Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο Ζαρός κέρδισε με 3-0 τον Ηρακλή Ηρακλείου και μαζί με τους Ρούβα, Γιούχτα και Αλμυρό,συμπληρώνουν την τετράδα των ημιτελικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου