Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κουράκης: "Aπομένουν λεπτομέρειες"

O Nίκος Κουράκης μίλησε στο Athletic Radio 104,2 για την πρόταση της Επισκοπής και έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στην ομάδα.
Ο 2ος σκόρερ του περιφερειακού πρωταθλήματος μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 και την εκπομπή "Αθλητικό Μεσημέρι" με τον Μανόλη Χρονάκη έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Επισκοπή, ωστόσο τόνισε πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να έρθει σε συμφωνία με το σύλλογο του Ρεθύμνου.

Για την πρόταση της Επισκοπής προς το πρόσωπο του…


Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι αυτό που είδα ήταν κάτι πολύ ωραίο. Οι άνθρωποι έδωσαν κάποια χρήματα για να φτιάξουν κάτι καλό και τα λεφτά έπιασαν τόπο. Έχουν φτιάξει πολύ ωραία πράγματα. Η προσέγγιση τους προς το πρόσωπο μου ήταν πολύ καλή. Έχουμε κάποιες διαφορές, και εξαρτάται και από μένα, ώστε να είμαι 100% σίγουρος.

Για το ποιες είναι οι διαφορές που υπάρχουν…

Υπάρχει μια διαφορά όσο αναφορά τις μετακινήσεις μου. Πιστεύω πως μπορούμε να τις ξεπεράσουμε. Είναι μια καλή πρόταση, η οποία με τιμά. Η Επισκοπή έδειξε ότι είμαι από τις πρώτες επιλογές για να υλοποιήσουν αυτό που θέλουν. Απλά το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι οι μετακινήσεις. Πρέπει να πηγαινοέρχομαι. Στην προετοιμασία κάποιες μέρες θα μένω εκεί αλλά δεν θα μείνω μόνιμα στο Ρέθυμνο. Μιλάω και με τη σύζυγο και δεν θα φύγουμε από το Ηράκλειο. Υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία. Κοιτάω να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Πηγαίνοντας στο Ρέθυμνο δεν θα μπορώ να ασχολούμαι με την δουλειά μου. Γίνει θα γίνει γρήγορα γιατί οι άνθρωποι βιάζονται και είναι απόλυτα κατανοητό. Μέχρι την Πέμπτη-Παρασκευή θα έχω απαντήσει. Είναι μια καλή πρόταση και αν δεν ήταν δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να συζητήσω.

Για τον ΠΑΟΚ…

Προσπαθώ και εγώ να δώσω ένα περιθώριο δυο-τρεις μέρες. Δεν είναι πολύ εύκολο να πετάξεις μια τόση καλή πρόταση. Απλά δεν βλέπω, και αυτό που με στεναχωρεί να κινείται κάτι στο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν στους στόχους μου να φύγω από τον Κρουσσώνα αλλά δεν βλέπω να κινείται κάτι σε ικανοποιητικό βαθμό.

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ

Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που έτρεξαν την ομάδα και αυτό τους υποχρέωσε να κάνουν μεγαλύτερες προσωπικές θυσίες που δεν μπορούν να αντέξουν. Κάποιοι υποσχέθηκαν άλλα στις χορηγίες και άλλα έδωσαν και έτσι έφτασε η ομάδα στο σημείο αυτό . Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα κάτι σοβαρό για την ομάδα. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα νομίζω πως δύσκολο θα γίνει κάτι καλό. Δεν νομίζω ως αρμόζει στον ΠΑΟΚ να κατεβάσει μια ομάδα μόνο για να κατέβει. Να πει πάμε να κατεβάσουμε μια ομάδα και όσα φάμε. Τώρα που θα στηριχθεί δεν μπορώ να το ξέρω. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλές ομάδες και γνώριζαν και οι ομάδες που πήγαιναν για πρωτάθλημα πως πάνε σε μια δύσκολη έδρα. Δεν πρέπει να αφήσουν τον ΠΑΟΚ να διαλύσει. Αν δεν κατέβει στο περιφερειακό ο ΠΑΟΚ δεν βλέπω να δηλώνει εύκολα συμμετοχή ούτε στο Α΄ τοπικό. (athleticradio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου