Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Δήλωση στήριξης του Πρικάκη απ΄ το γενικό αρχηγό της ομάδας

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες σε όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης του Γιάννη Πρικάκη στον ΠΑΟΚ, είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Μανόλης Λεμονάκης. 

Η παραίτηση του Πρικάκη από την προεδρία ήταν ένα σοκ για όλους στον Κρουσώνα, με τον Μαν. Λεμονάκη με γραπτή του δήλωση να παίρνει θέση στο ζήτημα. Εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του Γ. Πρικάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον παράγοντα που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ, κάνοντας παράλληλα έκκληση να μην κάνει πράξη την απόφασή του για παραίτηση. Επίσης ζητά απ’ όλους όσους αγαπούν την ομάδα και τον Κρουσώνα να βοηθήσουν σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η δήλωση του γενικού αρχηγού του ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή της ομάδας μας, ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή της 43χρονης ιστορίας της, η στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου, Γιάννη Πρικάκη, είναι το πρώτο μου μέλημα. Μαζί με το εκάστοτε Δ.Σ., υπήρξα κι εγώ από την αρχή της προεδρίας του και για εννέα χρόνια ένας από τους άμεσους συνεργάτες του από το πόστο του γενικού αρχηγού. Ο Γ. Πρικάκης είναι για μένα ο πρόεδρος των επιτυχιών.
Αυτός άλλαξε όλη την ιστορία της ομάδας, αναλαμβάνοντάς την από το Β’ Τοπικό και μαζί με το εκάστοτε συμβούλιο την οδήγησε σε δύο πρωταθλήματα και την καθιέρωσε στα σαλόνια του Περιφερειακού, ως μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις. Την οδήγησε σε δύο τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΗ κι έκανε τον ΠΑΟΚ μία ομάδα με παγκρήτια αναγνώριση.
Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, όλοι που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και το χωριό μας, πρέπει να στηρίξουμε τον Γ. Πρικάκη με πράξεις και έργα και όχι με λόγια για να συνεχίσει. Είναι ένας αγωνιστής, που έδωσε και δίνει τα πάντα για την ομάδα και δεν πρέπει ν’ αποχωρήσει. Για το καλό του ΠΑΟΚ και του Κρουσώνα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε.

Με τιμή
Μαν. Λεμονάκης
Γεν. αρχηγός ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου