Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ασίτες: Συμφωνία με Ανδρεαδάκη

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στις Ασίτες, αφού ο πρόεδρος, Μανώλης Ζαχαριουδάκης, έδωσε τα χέρια πριν από λίγο με τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη. Ο 28χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με τα «λιοντάρια», μεταγραφή που επιβεβαιώνει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος για τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης με τη φανέλα του Ηροδότου
Το πλούσιο βιογραφικό του Δημήτρη Ανδρεαδάκη περιλαμβάνει επαγγελματικά συμβόλαια με Ξάνθη (Α' Εθνική) και Πανθρακικό (Β' Εθνική), καθώς και σημαντική εμπειρία στη Δ' Εθνική κατηγορία.
Ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης με τη φανέλα της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη
Ξεκίνησε από Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΟΦΗ 94, απ’ όπου έκανε το βήμα για την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2003-2005) ως επαγγελματίας στην Ξάνθη και από κει μεταγράφηκε στον Πανθρακικό. Στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα της Ρόδου, του ΠΑΟ Κρουσώνα και του Ηροδότου τη χρονιά που μας πέρασε.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον «10ο Όμιλο» σαν παίκτης των Ασιτών. : «Έχω μιλήσει με κάποιες άλλες ομάδες, αλλά συμφώνησα με την ομάδα που έδειξε να με θέλει περισσότερο. Έμεινα ικανοποιημένος απ’ όσα ειπώθηκαν τόσο απ’ τον πρόεδρο, όσο και απ’ τον προπονητή της ομάδας. Πρόκειται για ομάδα με φιλοδοξίες και θέλω να τη βοηθήσω να τις πετύχει. Άλλωστε, στις Ασίτες αγωνίζονται πολλοί φίλοι μου και πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ εύκολα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου