Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πατούχας: Οι Βιαννίτες στηρίζουν την ομάδα τους

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Βιαννιτών στο κάλεσμα της διοίκησης του Πατούχα για εγγραφή μελών.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Βιαννιτών στο κάλεσμα της διοίκησης του Πατούχα για εγγραφή μελών, ώστε ο σύλλογος να λειτουργήσει με τη μορφή της πολυμετοχικότητας.

Η διαδικασία εγγραφής μελών ξεκίνησε το Σάββατο και ήδη την πρώτη μέρα γράφτηκαν ως μέλη του Πατούχα 30 άτομα, αριθμός που βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο τον πρόεδρο της ομάδας Μανώλη Παπαδημητράκη αλλά και την υπόλοιπη διοίκηση του σωματείου. Άλλωστε, μέσα από τη διαδικασία και το βαθμό που θα υπάρξει η ανταπόκριση από την πλευρά του κόσμου, θα φανούν και οι πρώτες κινήσεις για το σχεδιασμό που θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Στην ομάδα της Βιάννου θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όμως επιθυμούν να δουν πώς θα λειτουργήσει η εγγραφή μελών και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις πρώτες κινήσεις τους. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Λάκη Καργιωτάκη στον πάγκο της ομάδας αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, από σήμερα, ξεκινάει για τον Πατούχα μια εβδομάδα εξελίξεων όπου αναμένεται να τα πουν ο Μανώλης Παπαδημητράκης με τον Λάκη Καργιωτάκη, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το ποδοσφαιρικό τμήμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.(athleticradio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου