Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Διακαής πόθος ο Αλέξης Περογαμβράκης

Οι ανανεώσεις στις Ασίτες πάνε… σφαίρα. Μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει έξι ποδοσφαιριστές, οι Ζαχαριουδάκης, Σταυρακάκης, Δεληστεφανής, Ποτηράκης, Οικονομάκης, Μιχ. Τσερεβελάκης και έπονται και άλλες συζητήσεις, με τους επόμενους να είναι ο Νίκος Τσερεβελάκης και ο Γιώργος Ιατράκης.

Ίσως να έχουμε σύντομα και μεταγραφικές εξελίξεις, αφού οι Ασίτες βρίσκονται σε επαφή μ’ έναν έμπειρο στόπερ, με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και ένα αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά.
Πέρα όμως απ’ όλα αυτά, άλλος είναι ο διακαής πόθος του προέδρου, Μανόλη Ζαχαριουδάκη. Ο λόγος γίνεται για τον Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΟΦΗ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Όπως τονίζει ο κ. Ζαχαριουδάκης, είναι προσωπική του επιθυμία να κρατήσει τον “Πέρο” για πολλούς λόγους.
Την ίδια ώρα ο 23χρονος επιθετικός περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, βάζοντας σίγουρα σε προτεραιότητα την επιστροφή του στην κρητική ΠΑΕ. Όσο όμως στον ΟΦΗ υπάρχει αβεβαιότητα, είναι “ανοιχτό” και το μέλλον του Περογαμβράκη…
Του Μανόλη Βαρδαλαχάκη.(topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου