Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΠΑΟΚ: Το σκέφτεται ο Πρικάκης

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Πρικάκης αλλά ουσιαστικά η κατάσταση δεν άλλαξε. 

Παρά τις δεκάδες συζητήσεις που έγιναν στον Κρουσώνα, από ανθρώπους που ανέλαβαν πρωτοβουλίες για να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο, φάνηκε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο. Τόσο που αν άμεσα δεν ξεφύγουν από τα λόγια και περάσουν στα έργα, τότε η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα! Μπροστά στον κίνδυνο της διάλυσης και από τη στιγμή που δεν βρέθηκαν οι άνθρωποι που θα μπουν μπροστά και θα σηκώσουν το διοικητικό βάρος, ο παραιτηθείς πρόεδρος Γιάννης Πρικάκης σκέφτεται ν’ αναλάβει πρωτοβουλίες για να γλιτώσει τα χειρότερα η ομάδα, στην οποία έχει διαθέσει κόπο και χρήμα.

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι παράγοντες και τοπικοί φορείς έτρεξαν τις τελευταίες ημέρες, δόθηκαν οι υποσχέσεις για να συγκεντρωθεί ένα ποσό για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας αλλά πέραν τούτου ουδέν. Καμία οικονομική και διοικητική εγγύηση για τους επόμενους μήνες δεν δόθηκε. Αυτή η κατάσταση έχει κάνει τον κ. Πρικάκη να σκέφτεται την ανάμειξή του και πάλι στην ομάδα, γνωρίζοντας πάντως ότι μπροστά του έχει ένα «βουνό» να ανέβει.

Η πρώτη σκέψη έχει να κάνει με τη συγκρότηση μίας διοικούσας επιτροπής παλαιών και νέων παραγόντων ώστε αρχικά να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το Περιφερειακό. Το σαββατοκύριακο θα γίνουν κάποιες συζητήσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε από Δευτέρα ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει να κινείται στο αγωνιστικό κομμάτι. Παράλληλα δεν θα σταματήσουν οι επαφές για την εξεύρεση διοικητικής λύσης, αφού τώρα ότι γίνεται, είναι για να σταθεί η ομάδα αρχικά στα πόδια της…ΠΗΓΗ: topikokritis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου