Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ασή Γωνιά : Προχωράει ο σχεδιασμός

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκεται η Ασή Γωνιά, μετά από τις πρώτες επαφές που υπήρξαν την Κυριακή. Βέβαια, για να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες θα πρέπει να υπάρξει και η τελευταία επαφή τους την ερχόμενη Τρίτη, με την διοίκηση του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στην παραμονή τους στην ομάδα βρίσκονται οι Μενέλαος Δημητριάδης, Χάρης Δελήμπασης, Μάρκος Αντουράκης και Γιώργος Μαυράκης. Αντιθέτως, δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά η περίπτωση του Βασίλη Ιβάνοβ, με τον Βούλγαρο μέσο και την Ασή Γωνιά να διαπιστώνουν ότι υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Αν ο έμπειρος μέσος δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, για να βρεθεί η χρυσή τομή, τότε την Τρίτη πιθανότατα θα χωρίσουν οι δρόμοι τους μετά από πέντε χρόνια.
Ο τερματοφύλακας Μενέλαος Δημητριάδης είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Ασή Γωνιά, αν και πληροφορίες τον ήθελαν να είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Ερμή Ζωνιανών. Η περίπτωση του Χάρη Δελήμπαση, είναι ξεχωριστή, γιατί ο έμπειρος αμυντικός πέρα από ποδοσφαιριστής της ομάδας έχει και την ευθύνη εκγύμνασης και προπόνησης της ακαδημίας, έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά.
Επίσης η διοίκηση της Ασή Γωνιάς, αλλά και ο Γιάννης Κατσούλης, θέλουν να επιβραβεύσουν τον Γιώργο Μαυράκη για την σταθερή και συνεπέστατη παρουσία του, την περυσινή χρονιά.

Θέλουν Λίτσκα
Οι νεοφώτιστοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός γνώριμου ποδοσφαιριστή στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους. Πρόκειται για τον 33χρονο Διονύση Λίτσκα ο οποίος πέρυσι αποχώρισε από την Επισκοπή μετά από τρία χρόνια και φέτος αγωνίστηκε στην ΔʼΕθνική (3οςόμιλος) με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Καστοριάς έχοντας 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.(hxosfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου