Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μινώταυρος - Β. Παπαδάκης: " Θα είμαστε ανταγωνιστικοί ".

Tις εξελίξεις στα διοικητικά περιμένει το τεχνικό τιμ του Μινωταύρου ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιαμός της ομάδας.

 Ο τεχνικός του συλλόγου των Χανίων, Βασίλης Παπαδάκης έχει ήδη κάνει κάποια σχέδια εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η οποία θα βρει την ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα, αλλά άπαντες στην ομάδα περιμένουν η τωρινή διοίκηση να στελεχωθεί από καινούργια άτομα αλλά και να βρεθούν και κάποιοι χορηγοί ώστε να γνωρίζουν στην ομάδα που θα κινηθούν και να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό τους.

Ο Βασίλης Παπαδάκης έχει ήδη στο μυαλό του κάποια πράγματα και πρόθεση του είναι να κρατήσει 14-15 ποδοσφαιριστές από το ήδη υπάρχον ρόστερ και να αποκτηθούν και κάποιοι ακόμα.

Ο τεχνικός του Μινωταύρου, Βασίλης Παπαδάκης μιλώντας στο athleticradio.gr για το σχεδιασμό της νέας περιόδου είπε:

"Έχουμε ήδη κάνει ένα σχεδιασμό αλλά περιμένουμε πρώτα να στελεχωθεί η διοίκηση για να τον υλοποιήσουμε. Έχουμε μια συγκρατιμένη αισιοδοξία πως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από το προηγούμενο πέρασμα μας στο περιφερειακό. Το κακό είναι πως θα είμαστε η μόνη ομάδα που θα εκπρωσοπούμε τα Χανιά πράγμα που σημαίνει πως θα έχουμε πολλά ταξίδια, αλλά αυτό έχει και τα θετικά του καθώς οι παίκτες δεν θα έχουν άλλη ομάδα για να παίξουν στα Χανιά στο περιφερειακό και ίσως να είναι και πιο εύκολο γιε εμάς να τους αποκτήσουμε." (athleticradio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου