Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΣΙΤΕΣ: Αρχή με Ζαχαριουδάκη !!

Σε μια σημαντική κίνηση ενόψει της ερχόμενης περιόδου προχώρησαν οι  Ασίτες, ανανεώνοντας την συνεργασία τους με τον Μιχάλη Ζαχαριουδάκη. 

Ο τερματοφύλακας, που υπερασπίστηκε επάξια την προηγούμενη σαιζόν τα δοκάρια της ομάδας, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και  θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινοπράσινα» για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.


Η ανανέωση του Ζαχαριουδάκη είναι μια από τις πρώτες κινήσεις των διοικούντων του συλλόγου με στόχο να κρατήσουν τον πήχη ψηλά την ερχόμενη περίοδο, αφού η παρουσία του γκολκίπερ στο φετινό πρωτάθλημα ήταν επιβλητική. Γεγονός που έγινε φανερό τόσο από τα στατιστικά που τον συνοδεύουν, όσο και από την ανάδειξη του ως «Καλύτερο τερματοφύλακα του 10ου Ομίλου» από παίκτες και προπονητές, στα 5α ποδοσφαιρικά βραβεία.

«Ικανοποιημένος από τις Ασίτες»
Στο κλείσιμο μιας επιτυχημένης χρονιάς, ο Μιχάλης Ζαχαριουδάκης δήλωσε την ικανοποίηση του σχετικά με την κατάσταση που αντιμετώπισε στις Ασίτες, γεγονός που επισφραγίστηκε με την ανανέωση της συνεργασίας τους: «Ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη χρονιά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και για την ομάδα. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση η παραμονή μου στις Ασίτες, κυρίως γιατί συνάντησα ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα και φροντίζουν να το αποδεικνύουν συνέχεια. Υπήρξε πολύ καλή οργάνωση, ενώ και το δέσιμο της ομάδας ήταν αρκετά ισχυρό».
Όσον αφορά τους στόχους της νέας περιόδου υπογράμμισε: «Προσωπικά θέλω να δώσω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Κυρίως, ακολουθώντας την περυσινή συνταγή, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, ώστε να διεκδικήσουμε μια υψηλή θέση».
Πηγή:  asites.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου