Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΠΑΟΚ: Αποφασίζει ο Πρικάκης

Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα πάρει τις αποφάσεις του ο Γιάννης Πρικάκης, για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα του ΠΑΟΚ και εφόσον ολοκληρώσει ένα κύκλο επαφών με φορείς και παράγοντες του Κρουσώνα.
Ο ίδιος με γραπτή του δήλωση επισημαίνει τις δυσκολίες που υπάρχουν, την ανευθυνότητα ορισμένων που μόνο κακό κάνουν αλλά και την προσπάθεια για συσπείρωση, αναφερόμενος σε παράγοντες που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του:
«Πολύ κακό πάντως για το τίποτα σχετικά με τα άτομα που ήθελαν να πάρουν την ομάδα και ψάχνουν προέδρους για να με αντικαταστήσουν. Δεν υπάρχει άνθρωπος ούτε για δείγμα όπως εδώ και πολλά χρόνια. Για μένα προσωπική θα ήταν ευτυχία, δυστυχώς όμως από ό,τι βλέπω μια από τα ίδια... Οι πρόεδροι είναι είδος προς εξαφάνιση. Πάντως αυτό που συμβαίνει στον Κρουσώνα, μόνο στον Κρουσώνα μπορεί να συμβεί. Και στη Β' Εθνική να βγάλω την ομάδα, πάλι κάποιοι ανεύθυνοι θα έχουν να λένε. Το τελευταίο που έχω να πω είναι: Το β' τοπικό με αυτά και με αυτά δεν είναι μακριά, εξάλλου όλοι όσοι υποκινούν αυτήν την κατάσταση εκεί είναι η θέση τους (να τρώνε 7 και 10 γκολ!). Το θετικό της υπόθεσης είναι πάντως ότι έχουν πέσει οι τόνοι. Υπάρχει φως στο τούνελ και προσπάθεια συσπείρωσης. Ήδη στο κάλεσμα και μετά από επαφές μου, ανταποκρίθηκε ο παλιός πρόεδρος κ. Μιχάλης Μακατουνάκης, ο οποίος μέσα από το Δ.Σ. θα βοηθήσει καθώς ανταποκρίθηκαν και 2-3 παιδιά από τον Κρουσώνα, όπως ο Κοκολοδημητράκης Γεώργιος και ο Μιχάλης Βαρδαλαχάκης (Λιόντας). Και η προσπάθεια συσπείρωσης συνεχίζεται και ευελπιστούμε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια».

(πηγή: www.neakriti.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου