Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πάει για το μπαμ η Επισκοπή με την απόκτηση του Στέλιου Κοζανίδη

 Ο σχεδιασμός της Επισκοπής έχει ήδη ξεκινήσει και οι διοικούντες την ομάδα προσπαθούν να υλοποιήσουν καθετί ούτως ώστε η ομάδα να είναι πιο δυνατή από την περυσινή σεζόν. Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου, αναζητεί τον τρόπο να προχωρήσει σε μια ιδιαίτερα ηχηρή μεταγραφή.
EasyClicks
Η περυσινή κατάκτηση της 2ης θέσης και η απώλεια του τίτλου, όχι μόνο έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους της Επισκοπής, αλλά αντιθέτως τους έχει πεισμώσει. Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Νικολιδάκης, σε συνεργασία πάντα με το νέο τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Ξηράκη (ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξωτερικό), βολιδοσκοπεί μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή όσο και ουσιαστική μεταγραφή, για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Στέλιος Κοζανίδης
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τ ΗΧΟΣ FM 94,2 τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκαν και μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, με τον Στέλιο Κοζανίδη. Ο έμπειρος μέσος και πρώην παίκτης του ΠΑΟ Ρούφ, σκέφτεται πολύ σοβαρά τον μόνιμο επαναπατρισμό του στο νησί και εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση της Επισκοπής. Οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις (η γυναίκα του Χαρούλα, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους), μάλλον πως κάνουν τον Κοζανίδη να σκέφτεται πολύ σοβαρά την μόνιμη εγκατάσταση του στην Κρήτη.
Το πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, έδειξε ότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο, αν και όπως είναι φυσιολογικό για να γίνει αυτό το μεγάλο «deal», θα χρειαστεί ακόμη τουλάχιστον ένα ραντεβού.

ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ: «ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

Ως μία πολύ καλή προοπτική για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βλέπει την Επισκοπή, ο Στέλιος Κοζανίδης. Το www.hxosfm.gr σας αποκάλυψε τις προχωρημένες επαφές του Μιχάλη Νικολιδάκη με τον 37χρόνο μέσο και σας παραθέτει και τις πρώτες δηλώσεις του Κοζανίδη. Ο Κρητικός άσος φαίνεται να έχει μπει σε μεγάλο δίλλημα για την επιλογή που θα πάρει. Στην μια πλευρά της ζυγαριάς είναι η οριστική επιστροφή για μόνιμη εγκατάσταση στο Ρέθυμνο και στην Κρήτη και στην άλλη η διστακτικότητα του, να αφήσει μετά από τόσα πολλά χρόνια, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση, που σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η οικογενειακή κατάσταση του Κοζανίδη, αφού σε λίγες ημέρες θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.
Στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, παραδέχθηκε τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Επισκοπής κ. Μιχάλη Νικολιδάκη. Τόνισε ότι η επαφή του με την Επισκοπή είναι σε καλό δρόμο και ότι η προοπτική της Επισκοπής τον καλύπτει.
«Πάει να γίνει κάτι πολύ καλό και δεν κρύβω ότι επιθυμία μου είναι πολύ σύντομα να γυρίσω στο Ρέθυμνο. Αν επιλέξω να γυρίσω στην Κρήτη, σίγουρα αυτό που έχει δημιουργήσει η Επισκοπή και γενικά η προοπτική με καλύπτει. Έχουμε κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εκτιμώ ότι το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», θα δηλώσει αρχικά ο Στέλιος Κοζανίδης.

«ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ»
Ο πολύπειρος μέσος, έδειξε εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που επικρατούν στις εγκαταστάσεις της Επισκοπής. Μίλησε με κολακευτικά λόγια την εικόνα που αντίκρισε, αλλά και την διάθεση του κ. Νικολιδάκη για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας.
«Σημασία πάνω από όλα είναι ότι ο πρόεδρος έχει όραμα, θέλει να δημιουργήσει μια καλή ομάδα, κάνοντας μια πολύ σοβαρή και καλή προσπάθεια. Σαν εγκαταστάσεις, με το γήπεδο αλλά και όλες τις υπόλοιπες παράπλευρες εγκαταστάσεις είναι κάτι πολύ όμορφο. Είτε τελικά συμφωνήσουμε είτε όχι, εύχομαι πραγματικά η Επισκοπή να πετύχει τους στόχους της, γιατί το αξίζει. Όπως επίσης αξίζει τη στήριξη όχι μόνο της Επισκοπής, αλλά ολόκληρου του Ρεθύμνου. Είναι ομάδα του νομού και του δήμου Ρεθύμνου πλέον».

«ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ»
Για το φινάλε ο Στέλιος Κοζανίδης, έστειλε το μήνυμα σε όλους τους Ρεθυμνιώτες να μην επαναλάβουν τα λάθη που έγιναν στον Αστέρα Ρεθύμνου, αφήνοντας μόνο του τον Δημήτρη Περνιεντάκη και να δουν συνολικά την Επισκοπή, ως την ομάδα ολόκληρου του νομού. «Το Ρέθυμνο οφείλει να φτάσει σε ένα σημείο που να δείξει ότι έχει διδαχτεί από τα πρόσφατα λάθη του. Ο Αστέρας θα μπορούσε όχι μόνο να είναι στην Γ’ Εθνική, θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει. Είχε ένα πολύ καλό ιδιοκτήτη, τον κ. Περνιεντάκη, τον οποίο θα έπρεπε όλοι να στηρίξουν. Τώρα έχει εμφανιστεί ένας άλλος άνθρωπος, ο οποίος κάνει μια πολύ δυνατή προσπάθεια και οφείλουμε να στηρίξουμε αυτόν, με ότι μπορεί ο καθένας. Πρέπει να ξεπεραστούν κάποια κατάλοιπα του παρελθόντος ή «ταμπέλες» και να κοιτάμε το καλό του συνόλου και να μην προσωποποιούμε καταστάσεις».
hxosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου