Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΣΙΤΕΣ: «Ολοκληρώθηκε το τεχνικό τιμ»

Αρκετές προσθήκες έγιναν στο τεχνικό τιμ των Ασιτών ενόψει της νέας χρονιάς.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Αντώνη Λεκάκη στον πάγκο της ομάδας, στο τεχνικό τμήμα εντάχθηκε και ο Φίλιππος Ρουμπάκης που του ανατέθηκε το πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων. Στην ομάδα επιστρέφει μετά από δυο χρόνια ο γυμναστής Δαυίδ Φραγκιαδάκης που θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών .
Τις Ακαδημίες του σωματείου ανέλαβε ο παίκτης της ομάδας Μιχάλης Τσερεβελάκης. Οι προσθήκες όμως έχουν και συνέχεια καθώς ο Γιώργος Σταυρακάκης θα είναι βοηθός του Αντώνη Λεκάκη στην τεχνική ηγεσία.
Παράλληλα, οι Ασίτες έκαναν και την πρώτη τους μεταγραφή εντάσσοντας στο ρόστερ τους το 17χρονο αμυντικό Γιώργο Κοτζαδάκη ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στο Γοργολαΐνι και το τελευταίο τετράμηνο έκανε προπονήσεις με την ομάδα των Ασιτών.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Στέφανου Δεληστεφανή στην ομάδα μετά την πολύ καλή του παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής, που υπηρετεί τη θητεία του στο Ρέθυμνο, έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για ανανέωση και γίνονται προσπάθειες για τη μετάθεση ή απόσπασή του στο Ηράκλειο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου