Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΠΟΑ: Έμεινε ο Συσκάκης

image
Παίκτης του ΠΟΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Μιχάλης Συσκάκης.
Ο Μαλιώτης επιθετικός συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση του συλλόγου του προσφυγικού προαστίου, στη νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση που του κατατέθηκε το Σάββατο (11/06) και θα ηγείται της επίθεσης των «πρασίνων» και την καινούργια σεζόν, στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
«Πράγματι συμφωνήσαμε προφορικά το Σάββατο με τη διοίκηση η οποία ανέβασε την προσφορά της προς εμένα. Είμαι ήδη τέσσερα χρόνια στην ομάδα, πάω για τον πέμπτο πλέον κι έχω δεθεί μ’ αυτήν. Πέρυσι διετέλεσα και αρχηγός της. Ο ΠΟΑ και το Ατσαλένιο είναι το δεύτερο σπίτι μου» δήλωσε σχετικά στο www.sporfm.gr ο Μιχάλης Συσκάκης και συνέχισε: «Αν δεν τα βρήσκαμε με τον ΠΟΑ, το πιθανότερο ήταν να επέστρεφα στα Μάλια και στον ΠΑΝΟΜ».
Έρχονται μεταγραφικές ανακοινώσεις
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα των Ατσαλενιωτών, την Τρίτη (14/06) αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού που πέρυσι αγωνίζονταν στη Football League 2, ενώ ο Μανόλης Πατεμτζής έχει ζητήσει και ένα ακόμα στόπερ, με τις φήμες να λένε πως είχαν συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν.

Από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί και ο 30χρονος αριστεροπόδαρος μέσος με θητεία σε πολλές ομάδες τόσο του Περιφερειακού πρωταθλήματος, όσο και των παραπάνω κατηγοριών.(sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου