Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Χατζηαποστόλου: «Δεν πρέπει να διαλυθεί ο όμιλος της Κρήτης».

Το μέλος της ΕΠΟ και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος κ. Βασίλης Χατζηαποστόλου βρέθηκε στη Κρήτη τις τελευταίες μέρες και μίλησε στην Λασιθιώτικη εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ για τις τελευταίες εξελίξεις. 


O κ. Χατζηαποστόλου αναφέρθηκε στο θέμα του περιφερειακού πρωταθλήματος και τη νέα του μορφή κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. «Άποψη μου, είπε, είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαλυθεί ο όμιλος της Κρήτης και αυτή η πρόταση για μείωση των ομίλων από 10 σε 6 δεν είναι βιώσιμος. Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται αυτή η πρόταση θα υπερισχύσει και θα περάσει χωρίς να εξεταστεί έτσι όπως θα έπρεπε. Επειδή έχω διατελέσει πρόεδρος σε εποχές που το περιφερειακό είχε ομίλους των 16 ομάδων και αυτές της Κρήτης ήταν αναγκασμένες να ταξιδεύουν σε διάφορα νησιά αλλά και την Πελοπόννησο, Αθήνα και Χαλκίδα, αυτό που είχα διαπιστώσει ήταν ότι δεν ήταν βιώσιμη αυτή η λύση και για αυτό το σύστημα άλλαξε με τους ομίλους να αυξάνονται και οι όμιλοι να καταρτίζονται βάση της γεωγραφικής θέσης των ομάδων. Πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος αυτή η πρόταση γιατί φέτος από τους 10 ομίλους, οι οποίοι θα έχουν υποχρεωτικά 14 ομάδες θα παραμένουν οι 5 ή 6 και οι υπόλοιπες θα πέφτουν κάτι που θα δημιουργήσει ένα πραγματικό αλαλούμ. Επιβάλλεται να διατηρηθεί ο όμιλος της Κρήτης και γενικά το περιφερειακό να λειτουργήσει με την σημερινή του μορφή» συμπλήρωσε.

Μανόλης Σταυρακάκης: " Είμαστε κάθετοι με τη κατάργηση του Κρητικού ομίλου
Δηλώσεις έκανε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Μανόλης Σταυρακάκης για το θέμα.  «Εμείς σαν ΕΠΣ Λασιθίου, είπε, ψηφίσαμε την πρόταση του κ. Πιλάβιου για ένα και μόνο λόγο, ο οποίος πιστεύω ότι είναι αρκετός για να δικαιολογήσει το σκεπτικό μας. Φυσικά δεν είναι άλλος από τις επιχορηγήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων, τις οποίες επιζητάμε εντατικά εδώ και κάποια χρόνια. Εμείς τις διεκδικούμε για να βοηθήσουμε τα σωματεία μας και να τους δώσουμε την ευκαιρία μιας σημαντικής οικονομικής υποστήριξης. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα αυτό που σας λέμε και πιστέψτε με ότι θα είναι «όαση» στα σωματεία εάν τελικά τις πάρουμε. Θέλω να πω ότι με τον κ. Χατζηαποστόλου έχουμε διάσταση απόψεων στο συγκεκριμένο θέμα όμως ο ίδιος μας αιτιολόγησε και δέχτηκε το επιχείρημα για τα οποίο ψηφίσαμε την συγκεκριμένη πρόταση. Σε ότι αφορά τώρα το θέμα της κατάργησης του Κρητικού ομίλου εμείς θα είμαστε κάθετοι και θα υποστηρίξουμε δυναμικά την πρόταση του κ. Τζώρτζογλου για διατήρηση του και φυσικά θα επιμείνουμε όσο χρειαστεί», είπε ο κ. Σταυρακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου