Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ζαρός: Θέλει Σεραφείμ Χατζή και Αντώνη Δαριβιανάκη

Στόχους που θα τον ανεβάσουν αγωνιστικά έχει βάλει ο Ζαρός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει στο στόχαστρο τους Χατζή, Δαριβιανάκη.


Ο Ζαρός έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στόχος είναι να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο. Για αυτόν το λόγο, οι Μεσαρίτες έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, προκειμένου ο Μανώλης Σουτζής να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο. 

Ήδη, οι νεοφώτιστοι έχουν προχωρήσει σε εκκαθάριση του ρόστερ τους και τώρα βάζουν πλώρη για τη μεταγραφική τους ενίσχυση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Athletic Press», στο στόχαστρο του Ζαρού βρίσκεται ο Σεραφείμ Χατζής. Ο πρώην επιθετικός του Ηροδότου αποχωρεί από την ομάδα, έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στην Αλικαρνασσό και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ζαρού.

Πέραν του Σεραφείμ Χατζή, στον Ζαρό έχουν βάλει στο στόχαστρο και ένα γνωστό τους πρόσωπο, τον Αντώνη Δαριβιανάκη. Ο έμπειρος μέσος προέρχεται από μια εξαιρετική σαιζόν φορώντας την φανέλα του Αλμυρού ενώ αγωνίστηκε στους "πράσινους" την σαιζόν 2009 - 2010 πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.ΠΗΓΗ: athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου