Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Σήμερα το εξώδικο στην Γ.Γ.Α για εξόφληση των επιχορηγήσεων

 Το  πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά οι σύλλογοι που συμμετείχαν σ’ αυτό δεν ξέχασαν τα προβλήματα που είχαν στην διάρκεια της χρονιάς. Έτσι λοιπόν σήμερα αποστέλλεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και στην ΕΠΟ το εξώδικο που έχουν υπογράψει οι 16 από τις 17 ομάδες του 1ου ομίλου και οι 12 από τις 13 του Κρητικού ομίλου. 

Το είχε δηλώσει άλλωστε ο εκπρόσωπος του 1ου ομίλου, Παναγιώτης Αρσωνιάδης, ότι το εξώδικο θα σταλεί μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων και είναι πλέον η ώρα των πράξεων. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Κεραυνού Κρηνίδων θα παραστεί στην αυριανή (3/6) γενική συνέλευση της ΕΠΟ και δεν αποκλείεται να ταξιδέψει από την Κρήτη και ο παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης.
Μέσω του εξώδικου δίνεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στον Πάνο Μπιτσαξή προθεσμία 15 ημερών (από την μέρα κοινοποίησης του) ώστε να κινηθεί η διαδικασία εξόφλησης των οφειλόμενων επιχορηγήσεων. Σε διαφορετική περίπτωση τα σωματεία θα κινηθούν νομικά για να διεκδικήσουν και να κατοχυρώσουν τα χρήματά τους.
Να σημειώσουμε ότι δεν υπέγραψαν ο Μ.Α. Νέας Ζίχνης (1ος όμιλος) και τα 10 από τα 13 σωματεία του ομίλου της Κρήτης του περιφερειακού πρωταθλήματος (δεν μετείχαν οι Ρούβας, ΠΟΑ και Πανακρωτηριακός). (hxosfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου