Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ανακοίνωσε Μπακόπουλο

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη του θητεία στην Επισκοπή, ο Γιάννης Μπακόπουλος επιστρέφει στο ρεθυμνιώτικο σύλλογο, αυτή τη φορά ως βοηθός του προπονητή, Γιώργου Ξηράκη και προπονητής τερματοφυλάκων. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, συμφώνησε με την διοίκηση της ρεθυμνιώτικης ομάδας και ανακοίνωσαν χθες την συνεργασία τους για την νέα χρονιά:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Μπακόπουλου ως άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Γ. Ξηράκη. Επίσης θα έχει και την ευθύνη εκγύμνασης των τερματοφυλάκων της ομάδα μας». Ο Μπακόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ενώ είναι απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας (Τ.Ε.Φ.Α.Α) με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Βιογραφικό
Ο Γιάννης Μπακόπουλος κατάγετε από τη Λαμία και γεννήθηκε την 1 Μαΐου του 1973 στην Αθήνα. Με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε στα 14 χρόνια του, όταν το 1987 έβγαλε το πρώτο δελτίο του στην ομάδα των Πατησίων. Το 1992 έκανε το πρώτο του βήμα μετακομίζοντας στην Καλλιθέα, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, αγωνιζόμενος σε Γ’ και Β’ Εθνική.. Τη διετία 1995 – 97 αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό στην Α’ Εθνική, ενώ την περίοδο 1997-98 έπαιξε στο Αιγάλεω (Γ’ Εθνική). Την επόμενη σαιζόν πανηγύρισε με το Λεωνίδιο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όπου παρέμεινε ως το Δεκέμβριο. Τον Ιανουάριο του 2000 μεταγράφηκε στον ΑΟ Πάτρας (Δ’ Εθνική), ενώ την περίοδο 2000-2001 φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού στη Γ’ Εθνική. Τη σαιζόν 2001-2002 για έξι μήνες αγωνίστηκε στη Ρόδο (Δ’ Εθνική) και για άλλους έξι στον Ατρόμητο (Γ’ Εθνική). Την περίοδο 2002-2003 αγωνίστηκε στο Χαϊδάρι στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 2003 ήρθε για πρώτη φορά να αγωνιστεί στην Κρήτη, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για τρία χρόνια στην Επισκοπή, στην Ιωνία Χανιών 2006-07, στην ΕΑΠ 2008-09, στον Αστέρα Ρεθύμνου 2007-08, και στον ΠΑΟΚ 2009-10. Πέρυσι «κρέμασε τα γάντια» και εργάστηκε ως Β’ προπονητής στον ΟΦ Αρμένων ενώ ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών της ομάδας. Ο Γιάννης Μπακόπουλος έχει φορέσει και το εθνόσημο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Νέων, αλλά και της Εθνική Ενόπλων.

Μπακόπουλος: «Είναι μεγάλη η χαρά που επιστρέφω στην Επισκοπή»
Ο Γιάννης Μπακόπουλος μίλησε στο επίσημο
site της ομάδας  για την ευκαιρία που του δίνετε αλλά και για την επιστροφή του στην Επισκοπή μετά από πέντε χρόνια: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κόουτς Γιώργο Ξηράκη, που μου δίνουν την ευκαιρία να δουλέψω στην ομάδα. Με εμπιστεύτηκαν και ευελπιστώ να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες τους. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να βοηθήσω τα παιδιά (σ.σ. τους τερματοφύλακες) να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Να έχουμε υγεία όλοι να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Γυρίζω στην Επισκοπή μετά από πέντε χρόνια και τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και τις συνθήκες δουλειάς. Είναι μεγάλη η χαρά που επιστρέφω στην Επισκοπή, εξάλλου, δεν ξεχνώ ότι με αυτή την ομάδα ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην Κρήτη και υπάρχει κάποιο δέσιμο μεταξύ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου