Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζεται ο νέος "ΑΟ Χερσονήσου"

Νέες βάσεις είναι διατεθειμένοι να βάλουν στη Χερσόνησο και το ξεκίνημα που επιχειρεί η ποδοσφαιρική ομάδα, ουσιαστικά βάζει στο παιχνίδι όλο τον αθλητισμό της περιοχής. 

Το τελευταίο διάστημα, ο νέος πρόεδρος της Χερσονήσου, Αντώνης Κριμίλης είχε επαφές με το δήμαρχο Ζαχαρία Δοξαστάκη για να δημιουργηθεί το όραμα που θέλει όλα τα σωματεία της περιοχής Χερσονήσου να λειτουργήσουν υπό κοινή διοίκηση. Ουσιαστικά όλη η αθλητική δραστηριότητα θα ακολουθήσει κοινή διαδρομή με βάση τις ακαδημίες και τα νέα παιδιά. Ο κ. Κριμίλης έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και έχει μιλήσει με τα σωματεία μπάσκετ, βόλεϊ, τάε-κβον- ντο. Θα γίνει συνάντηση και με το τένις ενώ υπάρχουν σκέψεις για τη δημιουργία ναυταθλητικού τμήματος αλλά και κολύμβησης. Η κίνηση αντιμετωπίζεται θετικότατα αλλά θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια, όπως π.χ. στο μπάσκετ. Εκεί η διοίκηση του Χερονάσιου παραιτήθηκε και οι περισσότεροι παίκτες έχουν φύγει και ουσιαστικά η ομάδα θα πρέπει να ξαναστηθεί από αρχικό στάδιο. Ο πρόεδρος Αντώνης Κριμίλης, μιλώντας στη «Νέα Κρήτη», τόνισε: «Ξεκινάμε μία προσπάθεια με όραμα για τα παιδιά της περιοχής. Εκεί θα βασιστούμε. Θέλουμε όλα τα παιδιά, όλη η νεολαία της Χερσονήσου να έρθει κοντά μας. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον αθλητισμό προς μία σωστή και υγιής κατεύθυνση».
Σαφέστατα ο δήμος είναι από τους πρωτεργάτες του εγχειρήματος και παρόλο που οικονομικά δεν μπορεί να βοηθήσει, σίγουρα θα είναι κοντά με τις υλικοτεχνικές του υποδομές. Γι' αυτό το λόγο και την Πέμπτη θα γίνει συνάντηση στο δημοτικό συμβούλιο, όπου έχει προσκληθεί η διοίκηση της Χερσονήσου για ανταλλαγή απόψεων, ώστε σύντομα ο ΑΟ Χερσονήσου να πάρει σάρκα και οστά.
ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου