Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Πήρε Μικρόπουλο, θέλει Γωνιωτάκη και Μποτωνάκη

Όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Μικρόπουλος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Επισκοπής για τη νέα σεζόν. Ο Ρεθυμνιώτης μέσος τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της Επισκοπής Μιχάλη Νικολιδάκη, στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη το βράδυ, παρουσία του γενικού αρχηγού Μιχάλη Βελονάκη και του νέου τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Ξηράκη. Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΗΧΟΣ FM 94,2 έδωσαν τα χέρια και δεν θα αργήσει η μέρα που θα ανακοινωθεί η μετακόμιση του Μικρόπουλου στην Επισκοπή. Εκεί θα βρει πιθανότατα παλιούς του συμπαίκτες στον Αστέρα Ρεθύμνου, όπως τους Φραντζεσκάκη, Μανταδάκη, Σιόρε, Βογιατζιδάκη, Καψαλάκη και ίσως τον Β. Κατσαμά.
Ο 25χρονος μέσος είχε μια εξαιρετική χρονιά με την Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου, όντα ένα από τα βασικά εργαλεία της ομάδας της Σοχώρας για την επίτευξη της παραμονής. Μάλιστα ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Ρεθύμνου (και 4ος στον σχετικό πίνακα της κατηγορίας), αλλά και όλων των Ρεθυμνιώτικων ομάδων για την περυσινή σεζόν, πετυχαίνοντας 11 γκολ, αν και μέσος.
Η συμφωνία του με την Επισκοπή, σίγουρα είναι μια σημαντική επιβράβευση για την πολύ καλή παρουσία του πέρυσι, ενώ παράλληλα αναδεικνύει και τον στόχο της Επισκοπής να ποντάρει και φέτος σε μεγάλο ποσοστό, στο Ρεθυμνιώτικο στοιχείο. Είναι κάτι, το οποίο έχει επισημάνει τόσο ο Γιώργος Ξηράκης, όσο και ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης στο πρόσφατο παρελθόν.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΖΑΝΙΔΗ, ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΜΠΟΤΩΝΑΚΗ
Από την Δευτέρα ουσιαστικά ξεκίνησε να υλοποιείται ο σχεδιασμός του Γιώργου Ξηράκη και της διοίκησης της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στο Ρέθυμνο από την Ιταλία που βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους και έπιασε αμέσως δουλειά.
Στην Επισκοπή περιμένουν τις επόμενες ημέρες την απάντηση του Στέλιου Κοζανίδη χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην περίπτωση του. Η Επισκοπή έχει προσεγγίσει και τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό του Ακρίτα, Νίκο Μποτωνάκη, με τον οποίο φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και η περίπτωση να συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά να είναι πολλές. Παράλληλα, η Επισκοπή εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ενίσχυσης της, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν και οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ. Πρόθεση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και τη νέα χρονιά στην ομάδα, ενώ ήδη παρελθόν αποτελούν οι Νίκος Νικολάου και Σπύρος Χαρατσής.

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΩΝΙΩΤΑΚΗ
Εκτός από την περίπτωση του Κοζανίδη, στην Επισκοπή εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση επαναπατρισμού ενός ακόμη Ρεθυμνιώτη, που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία, του Βασίλη Γωνιωτάκη.
Ο επιθετικός του ΑΟ Χανιά, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, δεν έχει κατασταλάξει αν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι «κυανέρυθροι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, όπως και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στο Ρέθυμνο.
Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μια επαφή του προέδρου της Επισκοπής κ. Μιχάλη Νικολιδάκη με τον 32χρονο επιθετικό, κυρίως βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του και αναμένεται να υπάρξει και επόμενη συνάντηση. Πάντως, τον Βασίλη Γωνιωτάκη, δεν θα μπορούσε παρά να τον ενδιαφέρει η περίπτωση της Επισκοπής, αλλά πρωταρχικός του στόχος είναι να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με τον ΑΟ Χανιά. Αυτό αναμένεται να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να καθορίσει τη στάση του για το που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΞΗΡΑΚΗ

Πέρα από τις κινήσεις που γίνεται για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν, στην Επισκοπή, θέλουν να ολοκληρώσουν και το τεχνικό επιτελείο. Ο Στράτος Γιοκαριδάκης θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά γυμναστής της ομάδας, ενώ χηρεύει μέχρι στιγμής μόνο η θέση του άμεσου βοηθού του Γιώργου Ξηράκη. Ο Μανόλης Κιμιωνής αν και συμφώνησε και θα παραμείνει στον πάγκο της Επισκοπής 2010, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την πρώτη ομάδα, που δεν θα συνεχίσει να αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή.
Για αυτό το ρόλο, η διοίκηση της Επισκοπής βρίσκεται σε συζητήσεις. Μάλιστα την Τρίτη το βράδυ υπήρξε συνάντηση της διοίκησης της Επισκοπής με τον Γιάννη Μπακόπουλο, για να αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων και να αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Ξηράκη. Η συζήτηση κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αν και οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες όπου θα συζητήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες την περίπτωση συνεργασίας τους.(Πηγή: hxosfm.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου