Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΖΑΡΟΣ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ζαρός: «Το πέρας της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Α1 ΕΠΣΗ βρίσκει την ομάδα του Α.Ο. «Νερό Ζαρός» να έχει επιτύχει τους στόχους της και να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Περιφερειακό. Η επίτευξη του δύσκολου αυτού στόχου, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά τοπικά πρωταθλήματα της επικράτειας μάς κάνει ακόμα πιο χαρούμενους και υπερήφανους και μας διδάσκει ότι η ομαδικότητα και η συνεργασία, όταν συμβαδίσουν με την κατανόηση και το φιλότιμο, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.
Πλέον, το ιστορικό σωματείο μας είναι αντιμέτωπο με μια καινούργια πρόκληση. Λίγο πριν την οργάνωση για την ολοκαίνουργια αυτήν εμπειρία, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους εκείνους που συντέλεσαν ώστε η ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της και να συνεχίσει με αισιοδοξία την πορεία της στο μέλλον.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας και των τμημάτων Ακαδημίας, τους φιλάθλους που σε κάθε αγώνα φώναζαν "παρών", τους δημοσιογράφους για την άριστη συνεργασία, την ΕΠΣ Ηρακλείου, το γιατρό, που αφιλοκερδώς παρείχε τις υπηρεσίες του, όλα τα σωματεία για την άψογη συνεργασία και ιδιαιτέρως των Ασιτών και του ΠΟΑ για τη φιλοξενία στα γήπεδά τους κατά τη διάρκεια των play offs, σε προπονήσεις και αγώνες. Ευχαριστούμε επίσης τους παίκτες και το προπονητικό team για την προσπάθεια που κατέβαλαν, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και, τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που ενδιαφερθήκατε και αφιερώσατε έστω κι ελάχιστο χρόνο για το σωματείο μας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του.
Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ήδη ξεκίνησε. Λίγο πριν την πραγματοποίηση της τακτικής γενικής συνέλευσης θα ήταν παράλειψη να μη συγχαρούμε τα γειτονικά σωματεία του Ρούβα, της Πόμπιας αλλά και της Γαλιάς, για την κατάκτηση κυπέλλου-πρωταθλημάτων και ανόδου αντίστοιχα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνεργασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου