Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Φως στο τούνελ για Χερσόνησο!

Φως στο τούνελ υπάρχει στη Χερσόνησο με πρωτοβουλία του έμπειρου παράγοντα, Γιώργου Μιχελεκάκη, ο οποίος είχε μέχρι πρότινος το πόστο του προέδρου της Ερασιτεχνικής Χερσονήσου. 

Ο κ. Μιχελεκάκης έκανε επαφές με ανθρώπους της Χερσονήσου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ομάδα, κάνοντας μία νέα αρχή από το Περιφερειακό. Πρόκειται για πρώην παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ενώ τα πρώτα ονόματα που φέρεται να είναι στην κίνηση για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο είναι οι Παρλαμάς, Λαρετζάκης, Παπαδάκης Βαγ. και άλλοι.
«Θέλουμε να κάνουμε μία νέα προσπάθεια. Η ομάδα να ξεκινήσει από το μηδέν και να ξαναβρεί το δρόμο της», τόνισε στη "Νέα Κρήτη" ο κ. Μιχελεκάκης, ο οποίος μαζί με τον προπονητή Άγγελο Βαρδάκη εκπροσώπησαν το σωματείο στη σύσκεψη που έγινε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, ενόψει της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, εκεί όπου ομόφωνα αποφασίστηκε να προταθεί η Κρήτη να συνεχίσει να έχει δικό της όμιλο από την περίοδο 2012-13.
Από εκεί και πέρα, για τη Χερσόνησο αναμένεται με ενδιαφέρον η γενική συνέλευση, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 12:30 μ.μ. στα γραφείου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, που βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο. Εκεί θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ενώ θα γίνουν και προτάσεις από τα μέλη.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, προπονητής θα παραμείνει ο Άγγελος Βαρδάκης, ενώ η Χερσόνησος θα στηριχτεί στα δικά της παιδιά...Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου