Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Επισκοπή: Ανανέωσε με Φραντζεσκάκη, Μανταδάκη, Σουμπασάκη και Α. Κελαϊδή

Αίσια έκβαση είχε η συζήτηση με τέσσερις ποδοσφαιριστές για την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Επισκοπή.

Σήμερα, στα γραφεία της ομάδας στην Επισκοπή βρέθηκαν οι Μιχάλης Φραντζεσκάκης, Κώστας Μανταδάκης, Μίμης Σουμπασάκης και Αντώνης Κελαϊδής.
Από πλευράς Επισκοπής, το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης, ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Βελονάκης, ο τεχνικός Γιώργος Ξηράκης και ο βοηθός του, Γιάννης Μπακόπουλος.
Η συζήτηση και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και δεν άργησε η ώρα να βρεθεί η χρυσή τομή και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Επισκοπής, αναφέρει. «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει ότι οι Κώστας Μανταδάκης, Μιχάλης Φρατζεσκάκης και Δημήτρης Σουμπασάκης συμφώνησαν να φορούν την φανέλα της ομάδας για ακόμη ένα χρόνο».
Το Ρεθυμνιώτικο στοιχείο παραμένει έντονο στην Επισκοπή, με τον Γιώργο Ξηράκη να εμπιστεύεται τους Ρεθυμνιώτες ποδοσφαίρου. Εξάλλου, αν εξαιρέσουμε τον Αντώνη Κελαϊδή, με όλους τους υπόλοιπους έχει δουλέψει στο παρελθόν.
Τους Φραντζεσκάκη και Μανταδάκη είχε παίκτες στον Αστέρα Ρεθύμνου, τη σεζόν 2002-03, ενώ τη σεζόν 2004 – 05 είχε για παίκτη στον Κεραυνό τον Μίμη Σουμπασάκη.(hxosfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου