Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Με Σουτζή και στο Περιφερειακό ο Ζαρός

image
Tην συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας τους που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο του Ζαρού στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αποφάσισαν τη Δευτέρα το πρωί (13/06) ο προπονητής Μανόλης Σουτζής και το Δ.Σ. του Ζαρού.
Μετά από συζητήσεις που κράτησαν περίπου μια βδομάδα, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο κ. Σουτζής θα συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο να κρατά τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Στις άμεσες προτεραιότητες του νεαρού τεχνικού και της διοίκησης είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στην ομάδα και στη συνέχεια σε συνεργασία πάντα με το Δ.Σ. να ξεκινήσουν να καταστρώνουν τα μεταγραφικά πλάνα της νέας χρονιάς.
Πηγή: www.notosportnews.gr

«Ανταγωνιστική ομάδα»
Ο Μανόλης Σουτζής μίλησε στη «Ν.Κ.» για τη συνέχιση της συνεργασίας με το Ζαρό, ενώ έθεσε το πλάνο για την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Ήταν κοινή επιθυμία να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία, που από πέρυσι μπήκε σε σωστές βάσεις. Τώρα πέφτουμε με τα... μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, στα μέτρα του δυνατού. Η αλήθεια είναι ότι για όλες τις ομάδες υπάρχει μια δύσκολη εποχή και θα υπάρχει μια σχετικά σφιχτή πολιτική σε ό,τι αφορά το μπάτζετ. Αυτό που θέλουμε είναι ο Ζαρός να παρουσιάσει ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Περιφερειακού πρωταθλήματος», τόνισε ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Και για μένα είναι σημαντικό ότι συνεχίζεται αυτή η συνεργασία, ενώ θα εργαστώ για πρώτη φορά στο Περιφερειακό, στο ξεκίνημα ουσιαστικά της καριέρας μου. Νομίζω, ήταν μια θετική εξέλιξη για όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου