Κυριακή 29 Μαΐου 2011

O νέος χάρτης του 10ου Ομίλου

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα που ανέδειξαν τους πρωταθλητές σε Ηράκλειο και Χανιά, οριστικοποιούνται οι 14 ομάδες που θα συμμετέχουν την περίοδο 2011/2012 στον όμιλο της Κρήτης. Σύμφωνα με όσα είναι μέχρι τώρα γνωστά και θα οριστικοποιηθούν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 5/6, ο 10ος όμιλος για την ερχόμενη περίοδο θα αποτελείται από 14 ομάδες. 

Οι πρωταθλητές που αναδείχτηκαν από του 4 νομούς της Κρήτης και κατέκτησαν την άνοδο στην μεγαλύτερη ερασιτεχνική κατηγορία είναι ο ΑΟΑΝ, ο Ζαρός, η Ασή Γωνιά και ο Μινώταυρος, ο οποίος μάλιστα αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο των Χανίων, έπειτα από τον υποβιβασμό του Πανακρωτηριακού και του Ακρίτα.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο Ηράκλειο, όπου βρίσκονται οι 8 από τις συνολικά 14 ομάδες που θα αγωνιστούν. Πέρα από το «νεοφώτιστο» Ζαρό, νέα στον όμιλο είναι και η Χερσόνησος, η οποία υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική, ενώ στην κατηγορία συνεχίζουν οι ΠΑΟΚ, Γιούχτας, ΠΟΑ, Ασίτες, Ηρόδοτος και Πατούχας.

Όσον αφορά στο νομό Ρεθύμνου, εμφανίζεται αποδυναμωμένος μετά τον υποβιβασμό του Αετού Ανωγείων, την θέση του οποίου πήρε η πρωταθλήτρια Ασή Γωνιά. Επισκοπή και Ρέθυμνο θα συνεχίζουν να εκπροσωπούν το νομό, με την πρώτη μάλιστα να δείχνει ότι και την ερχόμενη σαιζόν θα πρωταγωνιστήσει. Ο νομός Λασιθίου θα διαθέτει φέτος δύο εκπροσώπους στην Δ’ Εθνική, αφού πέρα από τον πρωταθλητή της ΕΠΣΛ, ΑΟΑΝ, στο περιφερειακό θα συνεχίσει η Ιεράπετρα, που κατέκτησε άνετα την παραμονή της στην κατηγορία.

Όλα αυτά βέβαια θα οριστικοποιηθούν τον Ιούλιο, στη δήλωση των ομάδων στο πρωτάθλημα, αφού ενδέχεται να υπάρξουν ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου