Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ασή Γωνιά : Δοκιμές μικρών στους "νεοφώτιστους"

Στην τελευταία αγωνιστική εβδομάδα έχει μπει η πρωταθλήτρια Ρεθύμνου, Ασή Γωνιά. Ο Γιάννης Κατσούλης θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση συνεχίζουν τις προπονήσεις, αν και το πρωτάθλημα Ρεθύμνου έχει ολοκληρωθεί εδώ και μία εβδομάδα.
Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός έχει την ευκαιρία να δει στα φιλικά παιχνίδια που δίνει η ομάδα του, αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος Ρεθύμνου.
Μπορεί Ασή Γωνιά και Κατσούλης να μην έχουν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη χρονιά, αλλά η καλή διάθεση υπάρχει και από τους δύο και έχει εκφραστεί και δημοσίως αρκετές φορές στο παρελθόν. Όπως και να έχει οι επιλογές είναι λίγες στην Ρεθυμνιώτικη αγορά και για τους δύο και από τη στιγμή που έχει υπάρξει ταύτιση απόψεων, δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει η φετινή επιτυχημένη συνταγή.
Με αυτό το σκεπτικό, ο Κατσούλης έχει φέρει κοντά στην ομάδα της Ασή Γωνιάς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος Ρεθύμνου. Με την ομάδα της Ασή Γωνιάς προπονούνται τις τελευταίες ημέρες οι Γιώργος Κλάδος (Μέσος, 1994), Δημήτρης Σαμιώτης (Αμυντικός, 1993) από τον Τάλως Γαράζου, Αλέξης Δελήμπασης (Αμυντικός, 1992) από το Ρέθυμνο, Αντώνης Σπανουδάκης (Μέσος, 1991) από τη Χερσόνησο και Μίλτος Παπάζογλου (Αμυντικός, 1994) από τον Άρη.
Μάλιστα, στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Επισκοπή στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (κέρδισε η Επισκοπή με 5-3), ο Γιάννης Κατσούλης είχε την ευκαιρία να δει και τους Γιώργο Ψυχουντάκη (Επιθετικός, 1993), Νίκο Μιχελιδάκη (Αμυντικός, 1994) από τον Άρη, όπως και τους Δημήτρη Ανδρέα (Επιθετικός, 1992) και Γιάννη Συνολάκη (Μέσος, 1993) της Δόξας Πλατανέ. (Πηγή: goodnet.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου